| anka a întrebat:

De ce tinerele folosesc machiaj de la varste din ce in ce mai mici?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Le permit parintii... e o prostie, atata timp cat u esti frumoasa natural, mai pui o gramada de fard, rimel, fond de ten care pana la 30 de ani cand ai avea nevoie de ele iti strica tenul si o sa pari mult mai batrana dect esti. nu stiu...in zilele estea lumea nu se mai gandeste decat la prezent nu si la cum va fi viata peste cativa anistraight face

16 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Din cauza ca vad poze cu vedete prin reviste, la tv si cauta perfectiunea, dar nu realizeaza ca dincolo de o poza perfecta, sta o persoana absolut obisnuita, care fara psotoshop si fara o intreaga echipa de stilisti si make-up artisti, poate nu ar fi cu nimic deosebite.

| Fvn a răspuns:

Ca e trendy. daah!
De proaste, ma. Se cred mai interesante daca au 3 straturi de fond de ten pe mecla.

| madia a răspuns:

Pentru ca machiajul le face sa fie true.

| didi66 a răspuns:

Findca cred ca asa arata mai bine dar de fapt arata de parca sunt moarte.

| OnutsaXD a răspuns:

Cred pentru ca sa para mai,, cool " fata de alte fete, care nu vor sa-si strice fata de la o varsta frageda ( se crede mai maturizata nu o,, fetita" ), si sa se integreze in anumite grupuri populare.

| 80Cris a răspuns:

Ca asa e la moda, ca asa cred ele ca arata mai bine, mai mature. Ca sunt inca prea mici ca sa stie sa aprecieze naturaletea!

| andreeadragutza22 a răspuns:

Nu stiu poate cca sa isi schimbe fata sa arate mai bine cu machiaj eu una ma dau cu machiaj

| andrutza_5118 a răspuns:

Pentru ca vor sa para mai mari!

| AdeDreamz a răspuns:

Se lasă influențate.

| DenysaLove a răspuns:

Sincer, eu am 15 ani si singurele lucru pe care le folosesc pentru a ma machiar sunt : un gloss de buze, rimel si cand e sa plec la o nunta, petrecere ceva fond de ten si fard de pleoape.
Daca folosesti fond de ten si celelalte de la varsta foarte frageda mai tarziu, pe la 20 de ani arati ca o baba, cu riduri etclaughing
Si ca sa iti raspund la intrebare :
1.Pari mai matura
2. Vrei sa fii "cea mai frumoasa"
3.Vezi la tv, net, reviste vedete care arata super bine si iti doresti sa fii ca si ele si multe altele.
Si eu uneori imi doresc sa arat ca si vedetele din revista, de exemplu Simona Senzual.Aici ma refer ca e foarte frumoasa( nu la minte ca aici e o problema la eabig grin ).
Fundita?happy

| CreepyFace a răspuns:

Din cauza ca toate cred ca prin machiaj sunt un fel de fete "perfecte" si toti se uita dupa ele
eu am 14 ani si nu folosesc machiaj.lumea prefera un ten normal.
le sfatuiesc sa nu foloseasca machiaje de mici pentru ca atunci cand o sa fie mari vor avea o fata urata si le va fi rusine si va trebui sa consume tone de machiaj

sper ca va folosit sfatul meuwinkinghappy

| Диана a răspuns:

Ca sa fie si ele cool ca celelalte fete mai mari. laughing Doohh! laughing

| apaplata_7449 a răspuns:

Pentru ca deja copiii nu se mai joaca cum se jucau pe vremuri sau cel putin acum vreo 5 sau 10 ani.Acum toata lumea la calculator si o tanara poate fi foarte influentata de pozele pe care le vede la o fata si incepe sa se complexeze tot mai tare cand vede o fata care cica ar arata bine dar de fapt e doar machiajul bine facut...si de aceea vor si ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că asta este educația pe care o primesc.

| yellowalien a răspuns:

De fraiere. Vor sa para mai mature, dar reusesc doar sa capete un look ridi"cool".

| Sweet00gum a răspuns:

Ca sa atraga baietii mai in varsta decat ele.se cred mai "cool"

Întrebări similare