anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unele femei care au părul lung sau foarte lung, se tund după o anumită vârstă și nu mai revin niciodată la coafura de dinainte?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Îți zic eu, care am avut părul până la fund și l-am tăiat acum 3 ani laughing
Pentru că te saturi. E greu de întreținut și inevitabil se degradează după o vreme oricâtă grijă ai de el. Eu până să mă tund nu mi-am dat seama cât de greu era (acum înțeleg de ce uneori mă durea scalpul după ce-l țineam prins cu toate că nu era strâns tare), îmi lua jumătate de zi să îl spăl și să îl usuc natural, consumam o cantitate dublă din orice produs pentru păr (șampon, balsam, măști, tratamente, pentru că altfel se rupe și se încurcă repede x2), deci mai mulți bani cheltuiți etc. În plus, aveam părul moale și în afară să stea drept și să strălucească frumos, nu puteam să fac nimic cu el. Acum îl prefer până la umeri și subțiat pentru că e fain să ai capul ușor, să nu îți prinzi părul în centura de siguranță sau alte locuri dubioase, să îl usuci rapid și să nu ai stres cu el, în general. Iar în cazul doamelor mai în vârstă, părul scurt le dă un aer mai tineresc.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru ca merge mai repede taiatul decat crescutul. big grin

| darrio2007 a răspuns:

Pentru că părul lung se intretine mai greu. Iar cu timpul radacina firului nu mai este la fel de puternica.

| DjSannan a răspuns:

Există mai multe motive pentru care o femeie ar putea alege să-și tundă părul după o anumită vârstă și să nu mai revină la coafura de dinainte. Unul dintre aceste motive ar putea fi dorința de a încerca o schimbare de look sau de a-și întreține mai ușor părul. De asemenea, unii oameni pot găsi că părul lung poate fi greu de întreținut sau poate necesita o îngrijire mai intensă, ceea ce poate fi frustrant sau consumator de timp. În plus, unii oameni pot găsi că părul lung poate deveni mai fragil sau mai uscat pe măsură ce îmbătrânesc, ceea ce poate face mai dificilă menținerea lui sănătos.

Totuși, este important de menționat că acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care o persoană ar putea alege să-și tundă părul după o anumită vârstă și că decizia de a-și tunde părul sau nu este întotdeauna legată de vârstă. Fiecare persoană este diferită și poate avea propriile motive pentru a alege să-și tundă părul sau să îl lase să crească

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns:

Nu le mai sta la fel de bine și adopta coafuri și tunsori mai moderne cu lungime medie

| gemeni6226 a răspuns:

Asta tine de ce au in suflet-orice schimbare de coafura tine de suflet-eu de n ori mi-am taiat si mi-am lasat sa-mi cresca parul.Ma gindesc caci cele care nu mai lasa sa le creasca altul le place mai mult cum arata cu parul scurt sau le este mai practic de pieptanat si de intretinut sau le reflecta mai bine personalitatea parul scurt decat cel lung.Eu cand ajung sa am parul lung de tot ma gindesc ca ma imbatrineste si il tau, pe urma aud replici de la cei de genul masculin ca femeile sunt mai feminine cu parul lung si iar las sa creasca -asta e -daca nu am un sot care sa declare cum ii plac mai mult cu parul lung sau scurt mereu schimb lungimea ei.Anul acesta l-am taiat in august, dar pe urma am hotarit sa-l cresc din nou.

Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

Pentru ca parul lung e fost greu de întreținut si după o anumita vârsta nu ne mai avantajează de aceea preferăm o tunsoare mai lejera ușor de coafat sa nu stam 5 ore la salonhappy