Nu exista solidaritate intre femei. In afara de copii, pentru o femeie conteaza 2 aspecte:
*Atenția
*Validarea
Majoritatea femeilor ( NU TOATE) sunt in competie pentru atentia barbatului cel mai frumos si cu cele mai multe resurse si cu statusul social cel mai ridicat. De aia nu prea vezi bff'uri intre femei frumoase.
Totusi daca vrei sa ai un avantaj in fața unei femei frumoase, este posibil.
* low body count! Daca tu crezi ca unui barbat puternic, nu-i pasa, te inseli amarnic. Cim voi femeile aveti sute de pretentii, asa au si barbatii de calitate.
* fii modesta! O femeie modesta ( nu sufera de ea, nu se considera buricul pamantului, se imbraca decent, nu are gura mare, nu este sclifosita), atrage intodeauna barbati buni. Sunt milioane de femei frumoase dar foarte putine femei sunt modeste.
* loialitatea! Din cauza la social media, multe femei cred tot timpul ca se poate mai bine pentru ca au practic acces nelimitat la atentie. De obicei femeile singure sunt alea care sunt ridicol de pretentioase. Invata-te sa fii loiala si sa faci compromisuri cu partenerul. Desigur si partenerul trebuie sa adopte aceiasi strategie.
Eu zic ca orice femeie care are calitatile enumerate de mine, mai sus, este cu mult mai valoroasa decat o femeie frumoasa. Barbatii iau decizii pe baza de logica. Tre sa fi prea prost ca barbat sa alegi o femeie frumoasa in deteimentul uneia care are un set de valori morale, si este empatica in general. Femile sunt emotionale. (Nu toate) voi alegeti bad boy'ul frumos. Ala nu trebuie sa depuna nici un efort, nu are nci o calitate si nici un scrupul. Dar voi il apreciati si il iertati pentru orice, doar pentru motivul ca este "frumi". Si dupa ce nu mai suportati abuzul si va treziti din visul cu fat frumos calare pe un cal alb, va razbunati pe normie's.
Si daca eu sunt acel tip de femeie, care nu se uita la aspectul barbatului frumos si "rau", mereu cand intalnesc un barbat care se crede jmecher, il evit si fac misto de el, pentru ca nu-mi place acest tip de barbat care se da mare si tare, si crede ca va avea orice femeie. Ce fel de femeie sunt eu?
Complexata.
Nu stiu ce fel de femeie esti, pentru ca nu te cunosc personal. Deci nu ma pot pronunța. Comentariul precedent, se refera la majoritatea femeilor, nu la toate femeile. Si am facut acel comentariu in baza experientelor personale dar si in baza observatiilor. Eu nu detin adevarul suprem, sunt strict parerile mele personale. Eu, chiar cred ca orice femeie care nu este obeza si are grija la igena personala, poate atrage un barbat bun. Dar atentie! Cand spun barbat bun, nu ma refer la nelu' frumuselu, adica ala inalt cu abdomen plat si fața de justin biber. Eu ma refer la barbatul muncitor, demn si afectuos care este gata sa se sacrifice pentru ceea ce iubeste, inclusiv pentru femeia lui. Doar ca lumea a luoato razana in ultimii 10-15 ani. Nimanui nu-i mai pasa de loialitate, afecțiune, prietenie si muncă ( intr-un cuplu este nevoie de munca, de ambele parti). Acum este vorba doar despre cum arăți si cați bani ai. Ps: sper sa nu fii rosalia, ca altfel mi-am batut gura degeaba. Nu judec pe nimeni dar ea este pasionata doar de latino-chad'si
Eu am o alta părere la ceea ce susții tu. Exemplul pe care l ai dat e pur și simplu descrierea unei femei deloc inteligenta, dar nici femeile care " au grijă de ele " nu mi se par așa inteligente. Machiaj, vopsele, unghii, toate astea ca să ce? Sa capeți putina încredere în tine când ieși afară și sa primești niste complimente ( de cele mai multe ori false sau de la oameni degeaba ), complimente care efectiv valorează 0 când te duci acasă și te demachiezi. In loc sa ceri solidaritate pentru prostia asta, sa ceri susținere fata de "îngrijirea" asta, de ce nu ceri susținere pentru a deveni cea mai buna varianta a ta? Părerea mea e că femeile ar trebui sa deschida ochii, sa își dea seama că aceste obiceiuri doar maschează o problema mare, lipsa respectului de sine. Și e destul de grav, se promovează peste tot obiceiurile astea, așa că e ușor să cazi în capcana și să spui :,, eh, toate fetele fac asta ". Și la celălalt pol, când vine vorba de bărbați cred că e mai rău, alcool, droguri, etc. Diferența o face creierul oricum. Nu e destul să te uiți la un lucru și sa crezi că e bine ce faci, trebuie sa gândești mai mult de atât.
Sunt femei invidioase, nefericite, și foarte leneșe! Nu se iubesc pe ele însuși și nu se ocupa de viața lor personală! Sunt ocupate cu viața altora! Părerea mea este ca aproape toate femeile sunt frumoase in felul lor și zic aproape toate pentru ca unele au un caracter foarte urat încât le fac sa fie urate și exterior. De ex femeile care critica alte femei și sunt geloase, invidioase, asta le face sa para urate! Nu te lasa influențată de genul asta de femei pentru ca vor doar sa te coboare, sa te facă sa te simți vinovata etc și mai prejos de ele, in folosul lor pentru ca nu au încredere in ele …. Nu este la tine problema, ci la ele! Părere personală din experiența. O femeie care are încredere in ea niciodată nu va critica injosi alte femei.