| dancapitan a întrebat:

De ce unele fete care au parul slab si rar, aleg sa isi lase parul lung/f.lung, nu isi dau seama ca atunci cand e prins in coada sau impletit nu arata ok?

7 răspunsuri:
| PisikaNeagra a răspuns:

Poate ca le place
eu una am avut parul slab si rar si m`am tuns scurt si arata mult mai bine big grin
♥fundita♥? o3

| Lacoste a răspuns:

Buna.poate ca acelor fete le-a cazut f mult parul de-a lungul timpului si acum il au rar sau pentru ca pur si simplu le place sa aiba parul lung, ce daca au parul rar? acum nu mai trebuie sa-l aiba lung?!

| 女明DongRi a răspuns:

Aici depinde de gusturile fiecaruia. Poate prefera parul mai lung datorita formei fetzei sau fizionomiei. Nu putem schimba aspectul oamenilor doar daca noi nu-i putem accepta altfel. Daca chiar aceasta reprezinta o problema pentru tine stai de vorba doar cu fetele cu parul voluminoshappy

| aniriiiiii a răspuns:

Pentru ca nu stiu ce le avantajeazahappy

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Poate așa le place (gusturile nu se discută) sau poate că nu au pe cineva care să le spună că o altfel de tunsoare le-ar avantaja (până la urmă nu este vina lor).

| dedfgv a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui...probabil ele nusi dau seama ca nu arata ok cum ziceai tu

| Kitty_5715 a răspuns:

Nu stiu, dar sunt sigura ca le-ar sta mai bine cu parul scurt sau cel putin mediu. Par plicticoase cu parul lung.ok nu in toate cazurile happy