Pentru ca nu poti fi placuta de toata lumea.Cum ar fi lumea daca toti s-ar placea? Nu exista lume perfecta.De aceea mai bine sa te bucuri de acele persoane care te accepta asa cum esti, fara sa te mai gandesti la restul persoanelor care nu stiu sa te aprecieze.
Poate pentru ca esti mai bun ca ele si se simt complexate sau pur si simplu din rautate. Unele persoane sunt atat de rele incat se simt fericite cand altii sunt tristi.
Fiecare individ accepta, in mai mare masura, persoane care corespund, in toate privintele, standardelor si nivelului sau individual. Daca cineva nu te accepta inseamna ca nu corespunzi, indiferent de motive si chiar daca nu ar exista vreunul obiectiv. Numai bine!
Ciao Polly! unele persoane nu te accepta asa cum esti pentru ca vor sa te schimbe, acest gen de persoane e bine sa nu le asculti, tu esti ceea ce esti nu ce vor altii sa fii!:*:*:*:*
Pentru ca sunt cu nasul pe sus si nu mai vad de nas pe ceilalti. se considera superioare celorlalti si nu le da importanta. unele persoane nu te accepta pentru ca daca parintii lor sau chiar ele au bani si alte persoane nu au situatia financiara buna, nu vad sa umble cu persoanele de genul acela. asta este parerea mea. nu stiu daca e adevarat sau nu. Oricum nu vad de ce lumea face diferenta intre ele si alte persoane. Indiferenta doare. take care:*
Pentru ca ori sunt prea pline de ele ori sunt invidioase pe ceea ce tu ai si ele nu, asa ca incearca sa te schimbe.
Deoarece ei vad in tine ce ei n-ar putea fi niciodata! si probabil ca nu stiu sa aprecieze o persoana.pentru ca pentru ei o persoana care este mai buna decat ei nu trebuie sa intre in contact cu ei sau cu prietenii deoarece probabil cred ca le-ar putea lua locul, asta e parerea mea.Nu stiu daca ti-am fost de ajutor, dar sper ca da:*