| Koreandru a întrebat:

De ce unii producători nu au 26.5 cm pe interior la încălțăminte? In sensul că au 26 cm și după aceea 27. Mie 26 cm îmi sunt mici iar 27 cm,mari. Puma,Lacoste și Fila, de exemplu, respecta aceasta regula

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece nu se mai folosesc jumătatile de masura nu se mai fac pantofii cum erau odata daca cineva purta un 37 era bun si un 36 jumate, acum numai gasesti decat numere fixe ori 37 ori 38 ori 40. Si ca sa cumperi incaltaminte indiferent ca esti femeie sau barbat nu merge online deoarece nu se respecta numerele i ei un 37 si i ti este mic i ei un 38 e mare, trebuie sa probezi fizic pantoful indiferent ca este adidas pantof sport ori pantof cu toc in cazul doamnelor, fara probă la fața locului nu va mai riscati sa cumpărati pe lînga faptul ca sunt foarte scumpe si proaste ca nu sunt piele naturală, riscati sa va fie ori prea mici ori prea mari.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i cand cumperi marfa chinezeasca! happy
In caz de nu stiai, marfa originala o cumperi numai din magazinele oficiale care reprezinta acele firme mari, restul sunt doar copii fidele (fake-uri), produse de chinezi care vin in toate masurile, facute bineinteles dupa masurile chinezesti, de aceea nu corespund cu masurile europene si nici australiene.

| Jelavjc a răspuns (pentru Violleta2022):

Cine știe, cunoaște. Probabil că nu îți permiți Lacoste

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jelavjc):

Tocmai, ca eu imi permit lacoste ca muncesc pe dolari, nu pe lei.

| Dejiko a răspuns (pentru Violleta2022):

Ii meriti la câți bătrâni ștergi la fund pe zi lol

| darrio2007 a răspuns (pentru Dejiko):

Se vede ca vorbesti fara sa cunosti. Este stabilita in Australia si nu face ceea ce crezi tu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dejiko):

Esti in necunostinta de cauza, baitel, daca maica-ta face asta sau tu, nu inseamna ca toti am ajuns servitori prin strainatate.
Personal, sunt cetatean strain de vreo 3 decenii, avand propria-mi firma si angajati.

| sierra1 a răspuns:

Bagă-ți piciorul in papucul in cauză (iniferent că-i Puma, Lacoste și Fila) și dacă-ți "vine", l-ai luat. ȘI te mai uiti pe el ce scrie 26 sau 27 sau...

| Koreandru explică (pentru sierra1):

Mă refer la comenzile de tip online stimabilă doljeancă