| MariusCodrea a întrebat:

De ce unii sunt tineri și arată bătrâni? Ce copilarie e aia? Am avut colegi in liceu la care se făcea referire cu,, bărbatul ăla''. Cand se jucau și ei pe strada chiar am auzit o remarcă de la un bătrân, ești mare și prost ''

4 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Raspunsul nu e numai unul singur
de la faptul ca daca fumezi in draci de la 7-11 ani, pe la 30 o sa arati de 80
si la faptul ca gena asiatica te face SERIOS sa arati incredibil de tanar(a), vazut trupe speciale thailandeze care mi se pareau adolescenti mucosi... TOTI, nu numai unul, si actrita care avea peste 40 si ii dadeai aproape 30 cu multe dubii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta e remarca si alta e aspectul fizic.
Pot sa zic si eu de cei de la balamuc ca-s drogati notorii desi nu e asa dar sa o zic ca o metafora atribuita starii lor rupte de realitate.

| Emma24dsxd a răspuns:

Nu toti aratam de varsta pe care o avem asta nu inseamna ca trebuie sa ne simtim prost. unii suntem mai dezvoltati altii parem mai copii.Eu de exemplu in generala paream mai matura iar acum la 21 mii se spune ca par de 18 maxim, la lidl nu vroia sa imi dea tigari laughing Depinde de corpul fiecaruia

| vvvcbpk a răspuns:

Depinde de fiecare cum se dezvolta. si eu aveam barba la 16 ani și 1.91 laughing. în ziua de azi tinerii se dezvolta mult mai devreme