| Angelindeed a întrebat:

De ce urasc oamenii operațiile estetice?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fiindca de Baba Cloanta le este frica inca din povestile din copilarie, iar cand devin mari, tot mai multe asemenea personaje vad. E drept, nu zboara cu matura, ci circula cu masini bengoase,

| darrio2007 a răspuns:

Esti prost informat. Multi si-ar face operatii estetice dar nu au bani. Sunt destul de scumpe.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cine le urăște? Poate cei care nu își permit să recurgă la ele. Ori, cei foarte credincioși care resping ideea modelării, fiindcă "așa ne-a creat Dumnezeu, așa rămânem".
De la o anumită vârstă, poate că sunt necesare (pentru femei)

| Angelindeed explică (pentru floresdemayo):

Bărbații în general comentează peste tot daca nu de machiaj de operatii

| Lioana a răspuns:

"Urasc" nu e cuvantul potrivit. Poate ca sunt oameni care prefera naturaletea si nu ar face astfel de operatii pentru ca nu simt nevoia. Dar nu cred ca le uraste nimeni. Poate doar cei care si-au facut astfel de operatii si nu au fost multumiti de rezultat.

| Werrich a răspuns:

Putin nu le uraste, la 70 de ani arata ca la 50 de ani datorita operatiilor estetice.

| haileewatson a răspuns:

Nu cred ca le uraste cineva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindcă se numesc hateri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Operațiile estetice îi ajută pe cei care suferă de dismorfobie să se simtă bine în pielea lor, ar fi greșit să urâm ceva ce ridică stima de sine a cuiva

| slayer09 a răspuns:

Poate sunt unii care urasc operatiile estetice, ei stiu ce au in minte: principiile crestine (asa cum te-a lasat Dumnezeu asa sa fii), altii le urasc pentru ca poate au avut parte de probleme dupa operatii de genul. Eu personal nu le urasc, dar nici nu le agreez, imi sunt indiferente atat timp cat persoana care isi face operatiile estetice le face cu un scop bun, ai o pata, o imperfectiune care te stanjeneste care iti creeaza probleme, atunci ar trebui facuta operatia estetica, daca nu reusesti sa te impaci cu tine insuti. Dar nu sunt de acord cu operatiile estetice pentru marirea buzelor, pentru marirea sanilor, curului...etc. astea uratesc sufletul, chiar daca "infrumuseteaza" trupul. Deci in concluzie sunt de acord cu operatiile estetice atunci cand sufletul omului ramane acelasi si nu il influenteaza. In principiu daca ai sufletul curat nu ai nevoie de nici o operatie estetica pentru ca esti impacat cu tine insuti si te bucuri de tine si de tot asa cum esti tu. Nah ca am filozofat si de data astalaughing

Întrebări similare