Nici eu nu suport aceste lucruri decat sa dau asa cum ai spus tu 500 lei pe niste adidasi mai bine imi iau o tona de haine care nu sunt de firma dar sunt frumoase si au material de calitate. nu ma incanta sa imi cheltui banii aiurea... funda?:d
Pentru ca sunt muuuult mai rezistente. Plus ca hainele arata mult mai bine decat cele cumparate de la tarabe sau mai stiu eu de unde.
Sa stea toate chestiile originale in rafturi pana le-oi cumpara eu (toate sunt made in China) asa ca produsele chinezesti macar au pretul corect. Produsele originale sunt pentru cocalarii si pitzipoancele care au dat de bani si au impresia ca li se basica pielea de la materialul chinezesc "neoriginal" pe care il purtau acum cativa ani.
Nu stiu
daca oamenii isi permit si au bani, ce treaba avem cu ei?
banii lor, viata lor.eu stiu de mine ce fac, ca imi iau si haine second hand cand mi se pune
si sunt frumoase si imi vin bine.am patit sa dau 2 lei pe un tricou, pe care si acum il am.
dar bine, estea sunt exagerari.
ce rezolva daca isi ia haine scumpe? nimic.tot haine sunt.important e sa isi stea bin, sa ti se potriveasca
Eu cel putin nu ma arunc dupa chestii originale. Eu port ce imi place si daca imi sta bine nu trebuie sa fie neaparat de firma
Elena_Bianca_2001 întreabă:
Idkidk întreabă:
kalakkas întreabă: