| violetajustme a întrebat:

De ceva timp ma tot gandesc la niste extensii naturale, dar am auzit ca iti strica parul iar in momentu in care dai cu mana prin par se simt ...as vrea niste informatii despre ele.si daca este adevarat ca iti strica parul

5 răspunsuri:
| Azazea a răspuns:

Depinde de extensii, cele cu clip on nu dauneaza deloc, dar da, se simt cand pui mana pe cap, dar nu cand pui mana pe par pur si simplu. E ca orice par natural.

| violetajustme explică (pentru Azazea):

clip on am mai avut, dar numai port de aproape 2 ani...am parul lung si ma gandeam ca as putea sa imi pun cu keratina pentru un aspect nou, placut, asa cum suntem noi fetele, vrem sa schimbam ceva la noi mai tot timpul.si revenind la subiect am auzit ca cele cu keratina in timp iti strica firul de par de care sunt prinse si s-ar putea sa te trezesti cu surprizehappy prefer sa il las asa decat sa raman chealalaughing) pentru un moft

| Azazea a răspuns (pentru violetajustme):

Da cele cu cheratina iti strica parul, cand le scoti din par iti smulge si din parul tau natural...nu e bine

| NopeCheers a răspuns:

Este adevarata faza ca daca dai prin par cu mana se simt mai bine ai ramane cu parul natural.Parerea mea.

| 1705adina a răspuns:

Strica parul, din pacate si intr-adevar, se simt! Am renuntat si eu usor la ele! Deci, un sfat, mai gandeste-te...