Întrebare recomandată | dianalalala a întrebat:

De ceva vreme incerc sa ma tin de o dieta dar mai mereu nu reusesc. mereu sunt atrasa de dulciuri. Mai pot uneori sa ma abtin dar nu mereu; Stie cineva o modalitate sa reusesc sa ma abtin? big grin

Răspuns Câştigător
| BRoxana a răspuns:

Si eu am incercat sa tin o dieta mega stricta si asa dar daca nu ai probleme de genul obezitate sau super kg in plus nu are rost, pentru ca daca ti dieta iar apoi te reapuci de mancat dulciuri sau mai stiu eu ce ti se va pune pe tine dublu, eu acum tin o dieta de genul, mananc sanatos la orice ora vreau doar nu dupa ora 8 fac sport destul de mult zilnic si pofta de dulce mi-o potolesc cu batoanele de slabit sunt diferite batoane nu iti recomand neaparat o firma anume vezi in supermarket ce e sunt si cu ciocollata si cu multe chestii, si inca ceva in loc de cereale cu lapte mananc fulgi de ovaz cu lapte degresat si o lingurita de miere, beau multa apa pe zi si cel mai important lucru NU MA CANTARESC ZILNIC, am invatat din experienta ii cea mai proasta chestie.eu zic sa nu urmezi o dieta stricta daca nu e cazul incearca doar sa adopti un stil de viata mai sanatos cu tot ce iti place, eu mananc inclusiv paine (2 felii pe zi prajita) dar nu in combinatie cu cartofi sau carne, si am slabit cam intr-o saptamana un kg si e destul de ok avand in vedere ca vreau sa slabesc sanatos.

7 răspunsuri:
| maria33 a răspuns:

Nu este neaparat sa tii o dieta stricta. Cel mai important este sa nu mananci nimic seara pentru ca atunci aduni foarte multe calorii pe care nu le consumi. Pentru a nu mai avea posta de mancare sunt ceaiurile de slabit care se gasesc in farmacii si sunt destul de ieftine.

| Ronnie35 a răspuns:

Buna, Diana!
Incearca sa inlocuiesti zaharul cu mierea sau cu indulcitorul natural din stevie.
In loc sa mananci dulciuri, opteaza mai bine pentru fructe proaspete.
Totusi, te poti rasfata si tu cu o prajitura pe saptamana, insa nu uita: totul are o limita.

| Soryn2244 a răspuns:

Batoane de ciocolata Qform sunt si bune

| Ionut6999 a răspuns:

Nu e neaparat sa ai o dieta fara zahar, (stricta). poti sa iei o gustare din cand in cand (numai sa nu exagerezi). Daca chiar vrei sa nu mananci dulciuri, pur si simplu, nu cumpara, sau roaga pe cineva sa ascunda dulciurile care sunt in casa. Si, nu fa pasi brusti. Ia-o incet. Prima data, incearca sa rezisti o zi fara dulciuri. Apoi doua zile, si tot asa. Mult succes!

| 1DeadMemories a răspuns:

Sa nu vina cumva aceasta atractie pentru dulciuri de la un pui de diabet. Mergi si fa ceva analize.
Incearca sa ti iei dulce din fructe.

| IoanaDiving a răspuns:

Mananca cate putin din toate si fa-ti sau ia de pe net un progam de nutritie, fa miscare 30 min in fiecare zi

| flowerpowergbi a răspuns:

Fa-ti o lista cu alimentele pe care dieta ti le permite si cu cele pe care NU ti le permite asa vei fi mai detrrminata sa continui.