| Bozgi200 a întrebat:

De ceva vreme ma tot confrunt cu acneea. Sunt plin de coșuri pe umeri, in zona tâmplelor si barbie.
Ce remediu naturist știți sau ce ar trebui sa fac?
Nu am fost la dermatolog încă.

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai bună soluție este să consulți un dermatolog.
Totuși, înainte de asta asigură-te că mănânci sănătos și că ai o igienă corespunzătoare. De asemenea, încearcă să nu îți atingi fața prea mult. În legătură cu alimentația, într-o perioadă am ales să nu mănânc dulciuri și grăsime spre deloc și fața mea avea mai puține minunății din acelea și parcă strălucea. Mai foloseam și înainte de baie un fel de mască din aspirină pisată cu zeamă de lămâie, iar apoi clăteam cu apă călduță și bicarbonat. Dacă încerci, nu insista ca să nu îți provoci iritații, amestecul e puternic. Mie îmi place rezultatul. Mai auzeam că ar fi bună și pasta de dinți, deși nu am încercat.
Oricum, orice ar fi, nu te lăsa afectat de chestia asta. Oricum dispar în cele mai multe cazuri după adolescență... În legătură cu viața s... am auzit că influențează prezența coșurilor, dar nu știu ce să zic.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi du-te la dermatolog lasă naturistele și cremele după ureche.

| Ofiintă a răspuns:

Cele naturiste nu cred că vor functiona.
Îti recomand gelul de curătare de la la roche posay (îl găsesti în farmacii).
Îti sugerez să îti cureti tenul de 2x/zi cu acel gel de curatare. Inclusiv si atunci cand iti speli corpul, să folosesti acel gel pe zonele problematice.

| Crackman a răspuns:

Trebuie... Sa faci sex cu o fata, daca esti fata faci cu un baiat.
Acum qi explozie hormonala si poate de asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă confrunt cu acneea de mai bine de 10 ani, am incercat diferite creme și probabil am investit in jur de 15-20 de milioane în dermatologi. Ultimul am lu-at roacutane și mi-au dispărut din coșuri dar a avut și niste efecte mai puțin plăcute cum ar fi depresia.

Nu știu dacă ce legătură are dar în ultimul timp mi-am lăsat parul facial să crească și am observat că au început sa mi se diminueze accnea cistica considerabil. Habar nu am dacă e de la parul facial sau pentru că mă dau cu anumite uleiuri pe fata. Cum ar fi jojoba, cais și cocos.

| Dana1999 a răspuns:

Nu are legatura cu sexul. Ai nevoie de tratament de la dermatolog. Mare greșeală ca vrei sa încerci pe tine tratamente naturiste care n au niciun efect.

| Bozgi200 explică:

Am uitat să menționez ca am tenul foarte gras

| xilef123 a răspuns:

Mergi la doctor, remediile naturiste au rezultat peste ani si ani si nu cred ca vrei sa astepti atata;-)

| TatianaIstrate a răspuns:

Https://comenzi.farmaciatei.ro/......er-p326081 In cazul meu a functionat f bine gelul asta cu ulei din arbore de ceai, dar ideal ar fi sa vizitezi si un dermatolog inainte de a te apuca de tratamente pe cont propriu.