| sensibilosu a întrebat:

De curand m-am tuns si nu-mi place cum imi sta cu parul scurt, exista vreo metoda de cresere mai repida a parului?
PS: stiu ca intrebarea ii banala

Răspuns Câştigător
| bombonika98 a răspuns:

Fa-te chel si gata... tongue big grin happywinking cu dragoste, chelyutza tongue

4 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Sunt ceva loţiuni, dar nu e bine să te dai cu ele fiindcă îţi pot strica scalpul. Dar, deşi creşte mai greu, poţi să îl ajuţi prin aceste metode de mai jos să crească mai repede:

-Să te speli pe cap cu un şampon de calitate
-Să nu schimbi şamponul des (adică odată să cumperi Head and Shoulders - este foarte bun, ţi-l recomand şi când se termină să cumperi alt şampon cum ar fi CLEAR, să cumperi tot aceaşi marcă, la asta mă refer)
-Să te clăteşti bine pe cap ca să nu faci mătreaţă
-Să ai grijă de cine te apropii (pentru păduchi) (dacă eşti fată, dar şi la băieţi e valabil)
-Să te speli pe cap cel puţin o dată pe săptămână, cel puţin!
-Să te piepteni zilnic dimineaţa şi seara (dacă eşti fată)
-Să nu foloseşti cosmetice pentru păr decât la ocazii speciale (spumă, fixativ, gel) (dacă eşti fată)
-Să îţi prinzi părul corespunzător. (dacă eşti fată)

Sper să te fi ajutat. Fundiţă?

| poesia a răspuns:

Ulei de ricin

| smooky a răspuns:

Si eu am patit asa si m-am ras in cap laughing) acu creste uniform love struck. Dar ma confrunt cu aceiasi problema ca tine :nu-mi mai creste parul odata laughing

| andreiteodor81 a răspuns:

Pentru problema ta iti recomand un gel special, nu stiu cum se numeste dar e bun pentru o crestere rapida a parului