| yami_2526 a întrebat:

De fiecare data cand incerc sa-mi las unghiile se creasca observ un lucru sacaitor, cele de la mana dreapta cresc mai repede deca cele de la mana stanga...stiu ca suna cam stupidstraight facedar stie cineva de ce se intampla acest lucru?

Răspuns Câştigător
| ☆ Danny☆ a răspuns:

Este ceva normal.Probabil din nastere.Cunosc cateva persoane cu problema asta.Nu inti face griji.Peste cativa ani iti va trece.

8 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Nu este stupid. Este un lucru normal la toata lumea, de obicei unghiile mainii cu care scrii cresc mai repede. happy

| EUSIATIT a răspuns:

Esti stingace? Mie mi se intimpla invers dar pentru ca folosesc mina dreapta mai mult la treaba [adica spal vase cu dreapta sau. etc multe altele. si cred ca asta e explicatia si de rup mai repede la dreapta.

| Butsilee a răspuns:

Mi se intampla si mie thinking pai la mana care sunt mai mari mai tai din ele si asta e thinking si cand imi vine nebunialaughing la tai pe toate egal si le las sa creascawinking

| Anaaaaa a răspuns:

E normal ca unghiile de la o mana sa creasca mai repede decat la cealalta manawinking. incearca sa le tai sau sa le pilesti mai mult pe cele de la mana dreapta.big grin si mie mi se intampla acelasi lucru si deja m am obisnuit.batting eyelashes

| moonY a răspuns:

lol. ti le tai tu pe'alea de la dreapta mai mari, nu cresc mai repede.
sau esti baiat? dreptaci? poate de la atata sport

| costinatina a răspuns:

Si mie mi se intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine e tot asa...la dreapta imi cresc mai repede si sunt mai mari decat la stanga sadsadsadsad

| Ingerash_9146 a răspuns:

Asa mai patesc si eu, dar profesoara de biologie a zis clasei, ca cei care folosesc mai mult mana stanga/dreapta, ea se dezvolta mai mult. Poate in timp trece, nu te speria.