Buna! Nu stiu cat de mult si in ce masura raspunsul meu te-ai ajuta insa, te rog citeste pana la capat. Pana in primavara trecuta, aveam tendinta sa imi pun tot felul de intrebari, de ce eu, e vina mea, cum poate fi asa de rau si mereu, chiar daca gaseam raspuns, raspunsul venea cu intrebarea "da` de ce?/da` de ce eu?" E ciudat. Viata e ciudata si abia am inceput sa servesc din ea. Eu nu sunt perfecta, nu ma apropii nici macar putin de perfectiune, sunt asa de departe, parca totusi prea departe, dar de ce merit eu asta? Pai, pentru mine nu conteaza aspectul exterior la fel de mult cum conteaza pentru celalalte adolescente de varsta mea, ma iubesc asa cum sunt pentru ca asta sunt eu, am fost dorita si daca eu m-as pedepsii mutilandu-ma sau Doamne fereste! omorandu-ma, i-as arata tatalui meu ca nu il respect pentru ca mi-a dat viata, nu imi place cum arat deci, nu imi place nici cum arata el pentru ca involuntar, intr-o oarecare masura seman cu el. Aspectul interior conteaza pentru mine insa sunt destul de putine persoane care pot fi de acord cu mine, caci, se promoveaza in prostie aspectul exterior, anorexia si prostia, mutilarea. E trist ca tu esti in aceasta situatie insa crede-ma nu esti singura caci fiecare are cate o problema care ii afecteaza viata insa moartea nu e niciodata o solutie!
Gandeste pozitiv [nu cred ca toti au aceiasi parere ca si tine, chiar tu ai scris ca,, te vezi ca un monstru,, deci nu lumea te vede asa
Linisteste-te si scoateti gandurile astea din cap. Frumusetea e trecatoare. Gaseste-ti pe cineva care sa aprecieze sufletul tau
Eu nu cred ca esti un monstru
PS: nu arati ca hulk nu? :-S
http://www.google.ro/......tp?/imgres
E foarte nasol ceea ce simti si eu ma simt urat oribil cunosc starea asta. Si tot asa am ganduri de sinucidere.
Voi maestrii, sa va luati de mana si sa va casatoriti, sa faceti copii de geniu la fel de destepti, ca din cauza voastra ma vad grasa la 61 de kg.Ca astia ca voi mi-au tot repetat ca sunt grasa inca de cand aveam 10 ani.TheCritic,pe urma apari cu sfaturile, mai mai sa te cred, ca apoi sa ajungi la concluzia ca e vina mea, ca sunt grasa, ca nu ma ridic la asteptarile lumii si ca NumaiPentruMine are dreptate.Macar puteai sa-i spui in privat asa tot ce mi-ai zis e egal cu zero, dar ce-ti pasa tie de mine, logic.
Crezi ce vrei deșii, nu a fost actorie. Reflecteaza putin si ai sa realizezi ca de fapt te iubesti si iubesti tot ce e pozitiv in jurul tau. La 15 ani am invatat sa ma bucur de absolut tot, sa apreciez frumosul si sa pretuiesc arta...o sa vezi ca e superb cand vezi rezultatul
Get laid.Fie ca esti grasa fie ca nu esti.Si scapa de complexe, fa ceea ce vrei tu sa faci, macar incearca chiar daca nu reusesti.Ma ofer chiar.
Ai o viata de trait! NU, dar NU te mai gandi la asta! Fa ce iti place si ce te face fericita! Iesi cu prietenii si cerele parerea despre tine! Viata merita traita! Si NU, NU esti un monstru, esti un om ca oricare altul!
Dragule, esti un maestru!
Ironia ta imi atinge toate corzile... poate esti la fel de complexata ca si autoarea.
Da mai, sunt asa de complexata. Nu vezi? Nu mai pot de complexata ce sunt. Sunt unele lucruri pe care vreau sa le remediez dar...am o viata. Dăă! O traiesc cum pot mai bine, nu necajindu-i pe altii
Pai poate face si ea ca mine, si o doare undeva de altii.N-ar fi bine?
DaciaRomania întreabă: