De la cat vrei tu numai sa poti merge pe ele eu am 15 ani si a trebuit sa port tocuri la banchet dar eu de fel port tenesi... prefer comoditatea
Ei bine, banchetul din generala cred ca e inceputul tocurilor. Eu implinesc 16 ani si am purtat tocuri o data la 14 ani la o nunta, la banchet sau la alte ocazii ff speciale.
Iti recomand sa nu porti tocuri (ca altele de 25 ani care poarta tocuri de 15 si cand merg pana la magazin).
Indicat ar fi de la 14 ani in sus, dar sa nu abuzezi, asta e foarte important. Poti purta si la 12, dar tocurile sa fie mici, sa le eviti (doar la nunti, botezuri. atat).
Pentru minore ( hai nu chiar sub 18, sub 16) e recomandat ca tocurile sa fie sub 10 cm, sau cel putin atat.
Eu am purtat si la 11 ani la o nunta dar aveam toc mic de 5-6 cm. Asa poti purta.
Deci de la 14 in sus, dar evita-le sau sa fie micute. Sau de la 10-11 in sus, dar tocurile sa fie foarte mici nu mai mari de 7 cm.
Nu exista o varsta anume.
de ex unele fete care sunt scunde si nu le place acest lucru, poarta tocuri.
daca esti inalta nu e indicat sa porti.
eu in general [la scoala, pe strada etc nu port tocuri pentru ca se spune ca deformeaza mersul.
dar la o petrecere/banchet/nunta/ocazie nu strica sa porti
Eu am purat de la 13 ( de 10 cm maxim). Acum am 14 si port de `15. Nu mi-a deformat niciun mers. Si nici n`am mai auzit de asa ceva. Pana acum juma din glob trebuia sa mearga stramb.
Buna!
Nu cred ca este indicata o anumita varsta ca sa porti tocuri.
Depinde cat de bine te simti tu pe tocuri, cat rezisti si cat de bine sti sa mergi.
Profesorul meu de biologie a discutat la clasa problema asta si le-a sfatuit pe fete sa poarte tocuri dupa 18-19 ani deoarece sub 18 ani tocurile pot duce la deformarea mersului.
Nu poti spune ca exista o varsta de la care e indicat lucrul asta.Nimeni nu prea recomanda sa porti tocuri pentru ca poti avea probleme cu spatele etc.Eu una port de pe la vreo 12ani(acum am 15).
Niciodata. Se stie ca incaltarile cu tocuri afecteaza coloana vertebrala.
http://www.adevarul.ro/......71818.html
Pana pe la 14 in nici un caz; preferabil dupa 17...deshi nu mai face nici o fata asta...toate poarta tocuri de la 3 anisori.