| Crina141 a întrebat:

De la câți ani poți să te angajezi ca reprezentant Avon sau Oriflame, și ce alte firme din astea cunoscute mai stiti, o tactică buna de a îți face treaba că reprezentantă.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Din ce povesti vorbeste anda aia? poti sa te inscrii de la 14, trebuie doar sa ai buletin.

| AlinaCucu a răspuns:

Buna iti recomand oriflame nu sunt reprezentat oriflame dar am fost reprezentant avon poti avea produse mai ieftine si pe luna trebuie sa reusesti sa scoti o anumita suma de bani iar la oriflame nu esti obligat in maxim un an poti sa cumperi si gata daca reusesti sa faci clienti in max 2 ani primesti multe cadouri genti ceasuri poti gasi si pe Youtube ce am primit de la oriflame, totusi la avon transportul il plateste cine e reprezentat iar la oriflame transportul e de 7 lei si ceva din oriflame poti castiga si excursi in alte tari, in schimb in avon nu dar au mai multe produse la pret mic iar la oriflame asa si asa

| AndaGa a răspuns:

Trebuie sa ai 18 ani pentru a putea fi reprezentant. Partea buna, este ca te poti inscrie cu datele unui adult din familia ta(parinti, frate, sora). Discuta cu mama ta spre exemplu si poate ajuta si ea cu comenzi in randul colegelor ei de la munca...de ce nu. Iar legat de firme care se ocupa cu acest tip de vanzare ar mai fi si Infiniti si din ce stiu are produse accesibile! Succes!