Nu e o limita de varsta pentru tocuri, poti purta si de la 10 ani asta nu inseamna ca-ti sta si bine.
Si eu am vazut multe mai ales in scoala mea. Eu de exemplu am 14 ani si nu port asa ceva. Parerea mea e ca daca poti tocuri inalte mai ales iti strici picioarele si circulatia sangelui. Acum fiecare face ce vrea. Pentru mine ar fi indicat pe la 16-17.Pa-pa
Sincera sa fiu si eu port tocuri si am 13 ani dar nu mai port acum decat la ocazii speciale cum ar fi zile onomastice nunti botezuri si alte petreceri la care tinuta necesita pantofi cu toc insa fetele care poarta tocur de mici ajung sa isi distruga rinichii si coloana vertebrala deci eu zic ASA NU!
Tocurile purtate de la o varsta prea frageda pot duce la deformarea coloanei, la aparitia varicelor si evident lu dureri de picioare! Mie imi pare rau ca am inceput sa port de cand aveam 14 ani fiindca acum am probleme cu picioarele, parerea mea ca de la 18 ani incolo e timp destul pentru a purta tocuri. Dar daca cineva chiar vrea si mai devreme poate sa se limiteze a purta doar la ocazii
Nu este o limita la ce varsta sa porti tocuri, da' noh' poate lor le place de la varsta de 13 ani. la noi ftele poarta de la 11/12 ani tocuri si inca ce tocuri
eu am purtat tocuri doar la ocazii si chiar nu am avut problema. da totusi am 15 ani, asa ca nu ma grabesc. port doar tenisi si adidasi acum
Pai poti purat tocuri de la ce varsta vrei dar de acord cu @Compas nu inseamna ca iti sta si bine
doar ca daca te apuci sa porti tocuri inalte iti deformezi mersul si poti face varice :s
nju e indicat
Poti sa porti chiar de la 13 ani E in regula dar trebui sa ai cum sa spun un fel de talent ca poti sa incepi sa le porti de la 40 de ani in sus da care-i rostul daca mergi asa
http://www.campot.net/ca-vaca-pe-gheata/
Adica nu e doar virsta importanta dar in general de la vreo 15-16 ca sa nu te creada lumea ca vrei sa te faci mare si tare.
Daca te simti bine si iti plc poti sa porti nu exista o varsta de la care trebuie sa porti tocuri.
Eu am 14 ani si am o pereche de pantofi cu tocul de 13 cm si platforma de 3 cm dar daca ma incalt cu ei si merg cativa metri ma apuca durerea de picioare.In nici un caz nu o sa ies cu ele pe strada sa ma vada toata lumea, pentru ca stiu cum e si la mine...de cate ori vad o fata de varsta mea pe tocuri ma apuca rasul si ma intreb:Ce-i cu aia?
deci...mai bine e sa asteptam varsta potrivita pentru a purta tocuri decat sa ne barfeasca altele pe la spate.Plus ca pot aparea multe probleme.
bye bye ...eu te sfatuiesc sa nu porti acum
Heiii:* Ele vor sa fie frumoase.Da este in regula, mai ales daca ele se simt bine. tocurile se poarta de la varsta pe care o vrei. Funda?