| albaersmuk a întrebat:

De la ce varsta este indicat sa incepi sa folosesti primer? Este primer bun sa il folosesti la 12 ani? Primer ul se pune doar sub machiaj? Pot folosi primer ul pe ten atunci cand nu ma machiez?

Răspuns Câştigător
| Dariamari23 a răspuns:

Primerul se foloseste inaintea machiajului in general, poti sa-l folosesti si de la 12 ani dar eu recomand in schimb un spf si in legatura cu intrebarea daca poti aa-l folosesti si doar pe ten fara machiaj, ei bine da, dar totusi nu recomand de la o varsta asa de frageda.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inca esti un copil. Nu ai nevoie de asa ceva.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, primer-ul este strict pentru pregatirea machiajului.
Nu are vreun rost sa il folosesti fara machiaj
De la ce varsta simti ca ai nevoie, la 12 ani nu cred ca este nevoie de fond de ten

| albaersmuk explică (pentru Miruna333):

Nu folosesc fond de ten, pur si simplu imi placea ca imi facea fata foarte catifelata si am incercat si eram curioasa

| albaersmuk explică (pentru Dariamari23):

MULTUMESC! M ai lamurit!

| Adry05 a răspuns:

Primerul e strict pentru machiaj ca sa-l fixeze mai bine si sa nu pui direct pe piele fondul de ten (si pentru rezistentă și ca să nu intre acesta direct în piele și în general îl și întinde mai bine), deci pe tenul curat nu are niciun sens. Nici de fond de ten nu ai nevoie de la 12 ani, dacă ai câteva coșuri și esti complexată de ele le poți acoperi cu puțin corector, acela le și usucă

Întrebări similare