| Ella21052003 a întrebat:

De la ce varsta este normal sa porti sa te machezi si sa porti pantofi cu toc (la petreceri)? Sunt clasa a 7a.nu ma machiez si nu m-am incaltat niciodata cu pantofi cu toc, insa am colege care deja isi pun unghii (tipsuri) in timpul scolii. In plus le mai aud ca seara intra la 11 in casa

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Nu trebuie sa faci ce fac ele. Trebuie sa fi tu, sa fi unica prin ceea ce faci. Nu trebuie sa copiezi pe nimeni.
De machiat, ti-as recomanda dupa varsta de 14 ani, bineinteles, o poti face daca mergi la o petrecere sau nunta.
Tocurile, desi sunt frumoase, nu prea fac bine la coloana. Cele cui, sunt dezastru. Daca vrei totusi tocuri, ti-as recomanda, sa porti cele gen, ortopedice.

2 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Cand vrei tu.

| Blackrose4 a răspuns:

Bună!
Tu alegi când vrei să porți tocuri şi când vrei sa te machiezi (bineînțeles, cu acordul părinților).
În legătură cu tocurile nu văd nimic rău în asta, poți începe să porți de pe acum, la anumite evenimente, petreceri, ieşiri în oraş etc. Dar, în legătură cu machiajul te sfătuiesc să mai aştepți. Bineînțeles că e ok să porți un gloss, un ruj, rimel şi cam atât. Ceva discret. Şi din clasa a 8-a, de la anul, poți începe cu un BB cream, CC cream, ceva lejer.
Eu de prin clasa a 9-a am început sa port fond de ten, corector şi uşor, uşor, pudră, blush etc. Acum, mă machiez în adevăratul sens al cuvântului şi am 17 ani. Mai poți aştepta, pentru că începând cu anii de liceu o să tot ai timp să te machiezi. Nu e grabă!