Buna! Dupa parerea mea cred ca ar mai trebui sa astepti inca 2 ani. Cu cat astepti si ai rabdare, cu atat momentul va fi mai special! Eu mi-am pus unghii cu gel la 14 ani, la banchet. Era o ocazie unica si de aceea, am ales sa o fac atunci. Ceva special pentru un eveniment special! Eu, dupa, mi-am dat unghiile jos si mi le port pe ale mele naturale, mari si frumoase. Dupa banchet urmeaza liceul, unde poti continua sa ti le intretii. Aceasta este parerea mea si asa te sfatuiesc sa faci. Unghiile vor fi mai dezvoltate din mai multe puncte de vedere la 14 ani. Sper ca te-am ajutat si ca ti-am format un punct de vedere despre unghiile cu gel! Mult succes! Funda? :*
Eu mi-am pus prima data la 23 de ani... Nu stiu pe cine vrei sa impresionezi la 12 ani cu unghiile cu gel, esti doar un copil...
Hai să nu începem cu"pe cine vrei să impresionezi... ești doar un copil"bla, bla. Fata v-a cerut sa o sfătuiți, nu sa o criticați. Dacă pe vremea noastră la 12 ani erai un copilaș care se juca cu păpuși, ar trebui sa înțelegem ca vremurile s-au schimbat. Și nu zic ca ăsta este un lucru bun, dar aia e... Dar nu e vina lor ca generațiile se schimba tot mai mult
Nu iti recomand, gelul nu lasa unghia naturala sa respire. Eu mi-am pus o singura data la 16 ani si aveam unghii foarte sanatoase(tari, cresteau repede). Dupa gel au devenit foarte fragile si s-au refacut in timp, funda?
Nu cred ca exista restrictii de varsta in folosirea acestor metode. Poate doar restrictiile parintilor, daca iei nu au nimic impotriva, spor!
Nu exista o varsta anume, insa la ce revoltata pari cand vine vorba de papusi e clar... Iti afecteaza unghia si nu cred ca ti ar trebui tie la 12 ani unghii cu gel, da le cu oja
Am 14 si nu mi-a trecut vreodata prin gand sa-mi pun unghii false. Prefer sa-mi ingrijesc singura unghiile si sa mi le "pictez". Am o tona de oje, dar la scoala mereu o folosesc pe cea mai deschisa Daca ti se pare ca ai niste unghii asa ingrozitoare si parintii n-au nimic impotriva, poti incerca, dar nu foarte lungi si nici foarte stridente, ceva simplu si elegant
Buna! Parerea mea este ca nu exista limita de varsta. Iti poti pune unghii cu gel la ce varsta vrei tu daca te lasa parintii. Si eu am tot 12 ani insa prefer sa mai astept 2 - 3 ani ca sa imi pun la banchet sau la liceu. Eu acum mi le dau cu oja sau mi le las un pic lungi, french si le dac cu lac. Ai grija insa, sa ai unghiile sanatoase si tari ca daca nu s-ar putea cand o sa le dai jos sa se strice si sa ti se rupa ( unghiile naturale ). Sper ca te-am ajutat!
Asta era singura ta grija la 12 ani? Bine ca in ziua de azi stiti doar sa va puneti unghii lungi cu gel, gene false si sa ramaneti gravide.
Vedeti-va de scoala, ca aveti toata viata timp de unghii false, botox, pustoaice arogante ce sunteti.
Eu te sfătuiesc să nu îți dai unghiile cu gel de la vârstă asta! Sunt sigură ca ai unghiile frumoase, lucioase! Nu le strica!
MBia întreabă:
AleAlesia30 întreabă: