Întrebare recomandată | Dilaa98 a întrebat:

De la ce varsta pot folosi fondul de ten?

Răspuns Câştigător
| Peachy a răspuns:

Nu exista o varsta prescrisa pentru utilizarea fondului de tenhee hee, daca ai cateva imperfectiuni apelezi la aceasta licoare magica, insa daca nu si vrei doar o uniformizare a tenului (bb creamurile, cremele colorate sau batoanele corectoare sunt ok) daca esti foarte micuta nu are rost sa iti incarci tenul sunt sigura ca esti frumoasa si asa fara fond de ten! Eu il folosesc de putin timp (de la 17) asta pentru ca eram rosie in obraji si nu imi placea, insa cand ies pana la magazin sau undeva aproape folosesc doar un corector.

| Dilaa98 explică (pentru Peachy):

Pai am 14 ani si am cativa pistrui si rar imi mai apar si cateva cosuri si voiam sa le ascund.

| Deliα a răspuns (pentru Dilaa98):

Da-le cu pudra

| Peachy a răspuns (pentru Dilaa98):

Neaaah, nu ai probleme grave deci nu are sens sa folosesti fondul de ten. Eu zic ca un baton corector e cel mai ok pentru tine incearca unul care sa si trateze cosurile este unul de la gerovital, avon (clearskin usuca cosurile), sau daca nu corector simplu (essence, rimmel, maybelline) nu iti incarca tenul si acopera cu succes pistruii!

Care de la avon este cel mai potrivit? Te rog zi-mi numele.

Ti-am spus numele laughing Avon baton corector clearskin! asa se numeste

Ah,imi pare rau laughing

Miroase cam ciudatel, insa are un +caci si trateaza cosurile le usuca deci merita efortul! Si nu este nici scump, si rezista foarte bine pe ten eventual mai aplici o pudra usoara ca sa il fixezi mai bine :*

| argint321 a răspuns (pentru Dilaa98):

.da AVON este bun, sau Oriflame

27 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu cât îl folosești mai târziu, cu atât mai bine. Cel puțin după 18 ani.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Minoră fiind, ocazional, atunci când îţi permit părinţii. Iar la modul general, cu cât mai târziu, cu atât mai bine.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Eu una as zice ca e mai bine sa nu folosesti zilnic deloc.
Dar asa, la evenimente mai speciale zic ca e ok de la 16-17 ani.
Daca folosesti prea multe cosmetice (care contin multe substante daunatoare) vei avea de suferit mai tarziu..si in plus de la cosmetice poti face iritatii urate.
O zi buna!

| DiannaDia a răspuns:

14-15-16 funda?

| Deliα a răspuns:

18-19 ani

| Krosa a răspuns:

Pai atunci cand ai nevoie dar normal pe la 14-15 cam asa cand chiar trebuie sa iti acoperi imperfectiunile

| Alecsandra95 a răspuns:

Poti sa folosesti de la ce varsta vrei. Nu scrie nici unde varsta exacta. Totusi, incearca sa incepi sa-l folosesti cat mai tarziu sau deloc. E mult mai ok asa. happy

| KooKoo a răspuns:

Cand vrei

| Mitrea_Valentina_1986 a răspuns:

Cat mai tarziu.fondul de ten nu lasa pielea sa respire

| Bibzzz a răspuns:

Cica de la 14 ani.Dar mai bine cat mai tarziu.

| Deliα a răspuns (pentru Bibzzz):

Vrei sa sara golanii pe ea. De la 18 ani in sus. Eu nu o sa folosesc deloc

| Bibzzz a răspuns (pentru Deliα):

Am zis ca e bine si mai tarziu si oricum am zis: "Cica de la 14 ani.Dar mai bine cat mai tarziu."deci nu i-am dat ordin la 14 ani

| silvius162003 a răspuns:

Buna,

Iti recomand sa arunci o privire pe gama BeautyCycle. Sunt produse special create pentru un ten tanar. Merg in primul rand pe ingrijirea tenului si apoi pe un machiaj cat mai natural.
Fondul de ten este exceptional, nu am intalnit pana acum persoana nemultumita!
http://www.amway.ro/......on-deep-10
http://www.amway.ro/our-brands/beautycycle#tab=1
Pentru mai multe detalii imi poti scrie pe Skype: silviu_office

| vladix2011 a răspuns:

Nu exista o varsta.Depinde de maturitatea fizica.Dar eu as recomanda la peste 18 ani.

| argint321 a răspuns:

De la 15-16 ani.dar eu te sfatuiesc sa nu folosesti dupa un timp ti se va increti fata si vei arata urat. incearca creme naturale pentru fata.

| Dilaa98 explică (pentru argint321):

Sti vreouna de la avon, dar sa fie buna, sa nu provoace cosuri...

| Cosmynelo10 a răspuns:

Pai daca incepi de exemplu la 14 ani faci o greseala imensa, dupa mine ar trebui sa il folosesti pe la 16 -17 ani, ca sa stii fondul de ten nu se foloseste pe vreme vanturoasa, o sa-ti crape tenul! Bafta

| teodorteoteo a răspuns:

De la orice varsta dar sa ai mare grija sa nu faci excese

| Roxiiiiiiiii a răspuns:

Cat mai tarziu.