Cam de la 14 ani dar inainte nu prea ma tentau pe mine si de aceea nu le'am folosit si mai devreme. Acum imi mai fac cateodata observati de genu "nu te mai machia ca ai vreme" dar doar atat.
Nu mi-au interzis niciodata.Am inceput sa ma machez pe la 15 asa, doar cand mi se punea mie pata, si acum am ramas tot asa.Nu-mi place sa am kg de macheaj pe fata, daca ma machez e foarte discret.Si de dat cu oja, ma dadeam mai de mica, pe la 12/13 ani.
:*:*
Buna! nu mi-au interzis asa ceva, m-au lasat sa-mi expun frumusetea in valoare! Pa, pa!
M-a dat mama anul tercut cu oja cand mi se rupeau unghiile de la cantat la chitara.
Nu mi-au interzis.cu oja ma dau de prim a5a, a6a...de machiat nu ma machiez.am doar 14 ani.probabil la liceu ma voi da cu putin rimel si gloss...
Cand eram mai mica nu ma machiam asa mult, doar ma prosteam in fata oglinzii. Dar acum sunt a 7 a si am inceput sa ma machiez. Cu oja ma lasa de cand eram mica, dar bineinteles doar la zile mai speciale ma faceam cu oja. nu mereu.
Din clasa a 9a dar numai pentru ca in generala nu aveam voie la scoala cu asa ceva
Nu mi-au spus niciodata ca nu am voie, oja de micuta, dar foarte rar, si de machiat pl 14 ani, dar putin rimel si luciu Nici acum nu machiez foarte des dar am mai adaugat doar fondu de ten si perlutele de obraji pentru ca sunt foarte alba
Banuiesc ca singurul motiv pentru care nu te-ar lasa ar fi ca ti strica tenul, dar daca folosesti produse bune, nu chiar profesionale nu se intampla nimic, daca te aranjezi rar, iar de oja nu cred ca strica, poate doar la scoala. dar in zilele astea accepta
Pai ei m-au lasat mereu deoarece a facut ce am vrut si app de intrebare pe la 10 parca
Pe mine m-au lasat parintii sa port, oja in buzunar, dar fiind baiat nu m-au lasat sa ma dau cu oja pe unghii
Am inceput sa ma machez pe la 16 ani, pana la 19 ma machiam rar, uneori da uneori nu, si de la 19 ani incolo am inceput sa ma machez mereu cand ies din casa
Pai pe mine pe l 12 ani m-au lasat, dar atnk no prea eram atat de pasionata, insa acum sont inebunita...chiar am inceput sa dau lectii.cu oja stiu ca ma lasau de mica
Hmm... pai nu mi sa interzis. eu am 12 ani si sunt absolut foarte buna in ale machiajului, oja etk. deja stiu ca vreau sa ma fac make-up artist. sa va confirme prietenele. oricum ma machez de la 11 ani
zambetcald întreabă:
kalakkas întreabă: