| allyce a întrebat:

De la ce virsta poti sati scoti >sprincenele?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

De la nici o varsta, scumpo! oh go on Mersi ca m-ai facut sa zambesc. big grinwinking
Iar de pensat, poti sa te pensezi de pe la 16-18 ani (numai daca cu adevarat este nevoie!). happy Bafta, draguto! thumbs up big grin

| lays a răspuns:

Pai cand crezi ca ai nevoie.eu am avut sprancenele apropiate si m-am pensat in clasa 9-a pentru prima oara.pana atunci nu m-au deranjat. dar la liceu e altceva. pitzi, etclaughing) concluzie:cand vreibig grin

| Fvn a răspuns:

Sa SCOTI?!? poate sa le pensezi straight face de la ce varsta vrei tu

| Ana a răspuns:

Nu trebuie la o anumita varsta, eu de exemplu m-am pensat pentru prima oara la 15 ani.

| DiDi a răspuns:

Nu inteleg de ce doresti sa-ti scoti sprancenele, dar dupa parerea mea, trebuie sa fii deja matura. Pare-mi-se ca de la 18 ani, abia de atunci incepi sa pasesti spre maturitate.

| Consumptive a răspuns:

Pai sa ti le pensezi de la 13 ani in sus, sa ti le scoti...cand ai tu nervi laughing

| ♥.Sagemix a răspuns:

Sa`ti scoti sau sa ti le pensezi raised eyebrows?
daca e vorba de pensat... eu cred ca 13 ani e o varsta ok. thinking

| gabitza_6878 a răspuns:

Eu cred ca aveam 13 ani cand mi-am "scos" sprancenele
dupa cum vad in poza ta de profil nu ai sprancenele stufoase deci poti sa mai astepti

| gabriela007 a răspuns:

Pe la 14 ani e bine, dar daca sunt chiar mari, poti si la o varsta mai mica

| ela_9708 a răspuns:

Cum sa-ti scoti sprancenele?laughing... poate sa te pensezi...pe la 14-15 ani!

| Brotacelu a răspuns:

Doar daca simti nevoia, nu trebui sa fii la moda ca te-ai pensat daca tu ai sprancene frumoase si asa, naturale, daca ai "stufaris" atunci baga mare.

Distractie placuta

| albinuta_2886 a răspuns:

Eu prima dată m-am pensat la 13 ani. Dacă vrei și tu să ți le pensezi nu contează vârsta dar rogă pe cineva cu experiență să facă asta. Să nu te pensezi singură prima dată că s-ar putea să nu iasă ce îți dorești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 chiar acum!

| Just mE:x a răspuns:

Sa-ti scoti sprancenele? /:0 probabil la pensat te referibatting eyelashes. Pai uite eu am inceput la 13 ani, acum na` cand crezi tu ca e nevoie sa le mai raresti:-x`...[baftakiss]

Întrebări similare