Vezi ca sunt creme pentru asa ceva gen retin a, isotrexin - astea doua sunt foarte agresive nu stiu dc se potrivesc tenului mai ales dc ai unul sensibil, pentru mine retin a fost foarte agresiv
skinoren - se spune ca e bun si pentru semne dar la unii da rezultate la atii nu, boreade 12 - scump rau 65 RON - l-am folosit eu 2 luni si nu am avut nici un rez si mi-a zis medicul sa nu il mai folosesc, glyco a Isispharma - tot pentru semne. Oricum depinde ce pete rosii ai ( astea se numesc cicatrici hipotrofe) dc ai unele mai vechi si mai adancite in piele trebuie sa ai multa rabdare e tratament de durata 4 5 6 luni CEL PUTIN, acum din cate mi-ai zis tu banuiesc ca ai pete de marimea unui cos, atunci e posibil sa treaca mai repede, nu stiu. Si dc folosesti unul din prd astea sa te dai NUMAI seara + eventual o crema hidratanta ( la o ora dupa ce te dai cu una din cremele de mai sus) + in sezonul cald primavara vara dimineata crema cu factor de protectie 40 50 - factor de protectievezi ca gasesti unele pentru ten gras au aia de la Uriage si Bioderma dar nu stiu cat e marketing si cat e realitate. Acum tu nu ai precizat dc ai ten gras, dc nu ai ten gras si unul sensibil atunci e posibil sa mearga si alte creme. Dar cel mai bine du-te la un dermatolog el stie ce e mai bine pentru tine. Si dc incepi sa te dai cu una din cremele mai sus mentionate - dc te duci la medic e foarte probabil ca una din ele sa iti fie recomandate, sa te dai la inceput o data la 2 seri si intr-un strat fff subtire pentru ca te iriti te arzi si ia ca litera de lege ce iti spun nu exagerez si dupa cateva saptamani dc vezi ca nu te iriti te poti da 2 zile da 1 zi pauza si tot asa.
Dar tin sa te avertizez ca eu am 24 de ani si am probleme cu acneea de la 12 13 ani, si am avut de a face cu 5 dermatologi si nici unul nu m-a lasat cu o impresie extraordinara asa ca du-te la cineva pe care cunosti, dc nu ia bilet de trimitere de la med de fam si nu trebuie sa platesti nimic si roaga-te sa dai peste un medic nu bun, ca de priceput se pricep toti ca acneea e o boala des intalnita, dar unul care sa te trateze corespunzator sa nu iti dea acolo o crema 2 minute si afara, fara control periodic si samd, ai grija.
. Referitor la zinerit nu stiu dc e bun, eu nu l-am folosit niciodata, dar eu stiu ca e pentru tratarea cosurilor inflamate si nu pentru semne acum nu stiu exact si oricum e un trat de 3 6 luni, dupa aia nu isi mai face efectul ca ti se obisnuieste tenul cu el si nu mai reactioneaza.
Iti urez bafta si nu folosi prd din auzit ca eu asa am fc si am dat o gramada de bani si degeaba. Un prd poate fi exceptional pentru un ten si groaznic pentru alt tip de ten.
Bafta!
Buna sfatul meu este sa folosesti citeva produse de la firma cu care eu colaborez de 10 ani si am avut rezultate peste asteptari cum ar fi; crema verde, crema cu propolis, sapunul cu aloe, si nelipsitul aloe first pentru detalii contact; tiriboxi@gmail.com