Le scot de sub piele cu acul. Nu doare. Le las să crească puţin, le trag afară după care vin cu epilatorul si le smulg.
Tehnic ar trebui să dipară ele singure, dar dacă te deranjează aplică o cremă mentolată pe picior, sigur va funcţiona.
Succes!
Eu zic sa te duci undeva la cosmetica si sa comanzi o crema calmanta dupa epilare. Si eu ma epilez tot cu epilatorul si am laut de la o cosmeticiana un gel cu aloe vera. Este foarte bun si am inteles ca exista la toate cosmeticele.
Cel mai bine este cand dupa epilare te dai cu ulei de masline sau de asta normal care-l gasesti in magazin pentru bebelusi etc. funda?
Mereu dupa ce te epilezi trebuie sa iei un pic de vata, sa o umezesti un pic cu spirt si sa freci usor zonele proaspat epilate. Apoi poti sa folosesti o crema speciala. A mea e Elmiplant balsam dupa epilat. Chiar ajuta si calmeaza pielea. Sfatul meu: mai bine folossti crema depilatorie. Bafta
Nu. Crema depilatoare conţine tot felul de substanţe. E mai bine să te epilezi cu epilator (folosesc de la Braun), nu lamă şi chestii din astea. Şi bine-nţeles, pe primul loc ceara.
Si eu tot Braun. dar cred ca mi-au iesit fire de par pe sub piele si de aia e pielea asa.
Mda, ştiu problema asta. Şi eu păţesc. Sunt extrem de enervante.
Da. asta intrebam cum sa le fac sa dispara:@? ca se vad urat de tot
Si nu se mai fac bubite?
Ba da... Ele cresc sub piele mai mereu după ce mă epilez. Doar că încep să se rărească la un moment dat. Altă modalitate chiar nu stiu.
Le scot de sub piele cu acul. Nu doare. Le las să crească puţin, le trag afară după care vin cu epilatorul si le smulg.