Probabil ca tenul tau este sensibil la un anumit "ingredient" ca sa zic asa si de aceea iti apar acele unflaturi.O idee ar fi sa iti cumperi altul. sunt unele fonduri de ten bune de la avon sau oriflame in deosebi cele mai scumpe. Poate ca fondul de ten pe care il a itu acum este de proasta calitate sau poate chiar si expirat.O forma de precautie este sa nu te mai dai cu acela si schimba`l apoi vezi daca iti mai apar unflaturi.
Sper ca ti-am putut fii de folos.
Multa sanatate!
Ti se blocheaza porii iar sebumul acumulat nu are pe unde sa iasa. Ca sa mai reduci din ele, dupa ce te demachiezi si dimineata inainte de a te machia, da-ti cu o lotiune din ceai verde preparata ca aici http://www.frumusele.ro/......ul-tau/10, dupa care dai cu crema hidratanta si apoi fond de ten.
Ori ii expirat fondul de ten, ori are ulei in el(ca sa stii ca un fond de ten e bun trebuie sa scrie pe eticheta: oil-free) ori nu e bun pentru tipul tau de ten
Mi.au iesit si mie de astea...
eu cred ca este de la caldura mai ales ca e vara, si cum pielea vrea sa respire fondul de ten o impiedica. Probabil fondul de ten astupa porii sau ceva d genu...:p
scuze daca am spus ceva gresit ca nu ma prea pricep
Inteleg ce vrei sa spui, am avut si eu problema asta. Incearca Zynerit merge si in astfel de cazuri. S-ar putea sa ai o senzatie neplacuta la inceput, asemanatoare cu cea de arsura (cand prajesti ceva si te stropesti cu ulei), dar nu prea intensa. Dupa o sa-ti treaca, poate nu toate, dar majoritatea. Acum sa nu te astepti la miracole dupa prima incercare. O sa vezi diferenta, dar vor trece toate dupa ce te dai de mai multe ori. In rest citeste intructiunile si precautiile. Costa 10-30 lei, in functie de farmacie (ma rog, la mine in oras asa e).
Sper sa te ajute!
Nu este de la fondul de ten.alea se numes cosuri sub piele trebuie sa astepti o perioada pana ies de tot. daca te dor e nasol rau.ca am si eu unu sau doua dar mai rar! fondul de ten nu afce decat sa le usuce sa stii!