| sweet_girl_carmen a întrebat:

De la o vreme parul meu arata ingrozitor, adica si parul catelului meu arata mai bine. ce pot face? este uscat si tocit dar in acelasi timp este f gras, are parca un aspect de matura, si este f moale.

12 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Incearca un tratament pentru par de la L"OREAL:)
http://www.targetshop.ro/......200ml.html

| lynysyk a răspuns:

Trebue sa atragi atentia Vitaminelor caci eu stiu din propria-mi experienta ca e din cauza lor acum storc din tot ce se poate vit. si sincer ajuta desigur trece ceva vreme dar Face. spor la STORS.

| arrriadna a răspuns:

Poti face un tratament pentru varfuri tocite (exista niste spray-uri si uleiul de par ar trebui, de asemenea sa protejeze firul). Dar, daca este atat de tocit din cauza coafurilor si a statului cu mana pe el... e mai bine sa il tunzi ca sa ii permiti o buna regenerare. Nu am inteles daca este uscat si tocit sau doar electrizat si tocit, fiindca spui ba ca e uscat ba ca e gras. Poti sa iti aplici niste masti pentru par si pielea capului- cu lapte pentru hidratare, cu placenta vegetala pentru regenerare (recomand cu caldura Kallos ), cu ulei de ricin pentru sanatatea firelor si crestere accentuata... Poti face multe pentru parul tau, insa e bine sa previi tocirea.

| arrriadna a răspuns:

Poti face un tratament pentru varfuri tocite (exista niste spray-uri si uleiul de par ar trebui, de asemeni sa protejeze firul). Dar, daca este atat de tocit din cauza coafurilor si a statului cu mana pe el... e mai bine sa il tunzi ca sa ii permiti o buna regenerare. Nu am inteles daca este uscat si tocit sau doar electrizat si tocit, fiindca spui ba ca e uscat ba ca e gras. Poti sa iti aplici niste masti pentru par si pielea capului- cu lapte pentru hidratare, cu placenta vegetala pentru regenerare (recomand cu caldura Kallos ), cu ulei de ricin pentru sanatatea firelor si crestere accentuata... Poti face multe pentru parul tau, insa e bine sa previi tocirea.

| anad a răspuns:

La acest link sunt cateva retete naturiste pentru revitalizare utile si usor de aplicat http://www.codrosu.ro/......si-matuit/

| sunset22 a răspuns:

Chiar stiu cum e. eu imi prepar o masca din ou cu ulei de ricin sau de masline, chiar si de floarea soarelui care da stralucire parului. e foarte bun, la mine functioneaza. oualele le bati cu mixerul ca pentru prajiturahee hee, poti folosi doar galbenusurile daca vrei.imi mai clatesc parul si cu ceai de musetel, ajuta la crestere.incearca sa folosesti cat mai putin placa sau uscatorul de par, sunt foarte daunatoare. happy masca asta o folosesc inainte de fiecare spalare, o las pe par cam o ora. merita incercat sa stii happy

| adika a răspuns:

Iti recomand o masca de 2 ore cu ulei de masline si picaturi de lamaie, face minuni, plus:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am avut si eu acelasi par(crede-ma)dar am incercat gama SYOS. E foarte buna, dar trebuie sa ai grija de parul tau adica' trebuie sa te pipeni in fiecare seara si dimineata si sa nu ti-l usuci cu feonul(legat de toceala)la mine a mers. Pa te pup.

| khrys a răspuns:

Incearca gama Syos.Este ft buna. Acum mici sfaturi:
-legat de toceala nu te mai usca des cu feonul
-incearca sa te pipteni mai des cu piptanu decat cu peria
-si ca sa aiba un aspect starlucitor revin la partea cu samponul Syos

| marpey16 a răspuns:

Folosesti des placa? Daca da, parul tau este ars. O solutie foarte neplacuta este sa il tunzi. Dar asta este cea mai dura. Poti incerca masti naturiste, sampoane hidratante, regenatoare, masti pentru par cu galbenus de ou si ulei de masline etc. Cauta pe Google "tratamente naturiste pentru par degenerat" si o sa gasesti acolo mai multe solutii.
Pupici Marp:*

| khrys_8407 a răspuns:

Incearca gama Syos.
-nu te ai usca cu feonul, legat de toceala
-piaptanate cu piptanu nu cu pria (peria iti smulge mult par)

| princess a răspuns:

Buna! pai daca este gras incearca sa ti-l speli cat mai des, odata la 2 zile, si cu un sampot adecvat(pentru par gras), iar daca spui ca este uscat, incearca odata sau de doua ori pe saptamana sa iti aplici o masca `pentru par hidratanta, o sa iti spun un mic secret (de fiecare data cand iti aplici masca parul sa fie umed dar putin, aproape uscat ti. o aplici pe intreaga lungime a parului dar fara sa ajungi la radacina, iti prinzi parul intr. o coditza si dormi noaptea cu ea, ai sa vezi cat de mult te va ajuta, nu e nici o problema daca pe instructiiunile de folosire scrie sa stai 5 sau 10 minute si u stai toata noaptea crede.ma,singura diferenta este ca daca dormi cu ea noaptea ti-l hidrateaza la maxim)iar pentru varfurile despicate ar trebui sa ti le tai putin pentru ca alta solutie nu vad, iar dupa ce ti le tai cumpara. ti un spray pentru varfurii despicate si incearca sa il ingrijesti cat mai bine ca sa nu se mai toceasca! succes