Nici nici pepenele vered cat si cel galben nu te slabeste si nu iei nici in kg e sanatos si are vitamine cat si proteine
poftim citeste :
http://feminin.netul.ro/dieta/slabeste-cu-pepene-verde/
succes :d
funda?*
Cu siguranta ca slabesti! Eu am mancat intr-o zi doar pepene verde si am dat jos 2 kg, in plus este si foarte delicios, dar si in combinatie cu alte alimente poti slabi cu ajutorul pepenelui verde deoarece are efect diuretic si detoxifiant, bineinteles ca in combinatie cu un regim sanatos. Este unul dintre fructele cu cele mai putine calorii: 100 g de pepene verde contine doar 25 de kalorii. In speranta ca ti-am putut fi de ajutor!
Pepenele rosu(ala mare), daca mananci slabesti mult.Eu am facut vara trecuta o cura cu pepene rosu in fiecare zi si am slabit putin.E din cauza ca e facut din 80 la suta sau mai mult apa.
Pepenele este un detoxifiant f bun pentru organism.Si da poti sa slabesti cu el daca tii cura. datorita likidului pe care il are iti da setantia ca te-ai saturat.si asa scapi de mancarea gatita [sau altele]. Bafta! :*
Logic ar fi sa slabesti pentru. ca e un fruct dar daca mananci in exces te ingrasi ca el contine zahar dar facand o cura cu pepene verde slabesti si nu uita secretul slabirilor rapizi si sigure sunt : dieta sanatoasa si mult mult sport! fundita?
Eu il ador. am auzit ca slabesti. intr-un timp mancam foarte multi si eram in forma iar de cand nu am mai mancat deoarece am ales sa mai schimb fructele imediat am pus 2 kg in plus iar ma apuc de el :d
Nu exista alimente care intradevar slabesc . In legatura cu pepenele acesta contine foarte multe lichide , are un aport scazut de calorii iar acesta da senzatia de satietate si nu mai ai pofta de mancare , tu slabesti de la faptul ca te simti satula cu mai putin nu ca mancand pepene si pe langa el vreo 2 meniuri de la mc-donalds slabesti 10 kg.
Nu exista alimente care intr-adevar slabesc. In legatura cu pepenele acesta contine foarte multe lichide, are un aport scazut de calorii iar acesta da senzatia de satietate si nu mai ai pofta de mancare, tu slabesti de la faptul ca te simti satula cu mai putin nu ca mancand pepene si pe langa el vreo 2 meniuri de la mc-donalds slabesti 10 kg.
Nu slabesti pentru ca pepenele verde in compozitia sa are zahar, nu slabesti dar nici nu te ingrasi!
kalakkas întreabă: