De acnee se scap foarte greu... u tinete de crema aia si mergi in continuare la dermatolog
Solutiile si cremele extreme ajuta sa tii sub control fenomenul, insa nu te "vindeca". Incearca si remedii naturiste, daca nu ai rezultate cu remele din comert. Uite aici cateva: http://acnee.info/despre/tratamente-naturiste-acnee
Dar cel mai important, revino la dermatolog si spune-i exact ce ti s-a intamplat. Fiecare organism e unic si reactioneaza diferit la tratamente. Doctorul poate sa iti prescrie ceva diferit. Si conteaza enorm si dieta, ingrijirea fetei, machiajul...
Iti recomand ERIDOSIS eu am scapat de ele cu ajutorul lor si inca le mai folosesc numai ca nu se gasesc in Romania eu le cumpar PRIN curier rapid de la o persoana care le distribuie in toata tara si nu sunt scumpe. uite id meu daca vei dori un numar de telefon. laurablu3
Pai si eu am patit-o la fel si anca mai am cosuri sau acnee cum vrei tu sa le zici, dar mie mi-a zis doctorul ca de la hormoni am si vreau sa zic ca e un doctor bun care se pricepe, dar an fine nu stiu ce sati zic si eu mi-am luat tot felul de creme si daca vrei mai am una si pentru tine care mi-am luat-o din Asia. daca vrei lasa-mi adresa ta si am sa tio trimit dar ati spun ca sigur va ajunge cam an trei saptamani prin posta pentru ca am so trimit din austria si asta dureaza pana ce ajunge. eu iau aceasta crema de o saptamana dar ma ajutat putin. acum tu decizi daca vrei si apropo sa nu crezi cami trebuie bani
kalakkas întreabă: