Eu port mereu, mai putin atunci cand mai schimb cerceii de aur cu unii care nu sunt nici macar de argint si mi se mai face ''rana''. am in total 6 gauri(4 intr-o parte si 2 in cealalta) si consider ca ai dreptate atunci cand spui ca par inestetice, cerceii fiind o modalitate de a infrumuseta si mai mult o persoana.
Asa e. eu am crescut capre.si o iedita cu cercei era mai frumoasa decat una fara.si avea si succes mai mare in turma.decideduc, ca si la fete e tot la fel. da eu am vazut mul i baieti cu cercei si multe fete inbracate ca baietii.si ma gandeam la o profetie cetita pe ternet.nu se vor mai deosebi femeile de barbati, din cauza nerusinatei imbracaminti.si ma gandesc ca asa este.de podoabe ce sa mai spun.
Poate pentru ca nu am gasit perechea potrivita pentru tinuta pe care am ales-o.
sau nu am avut timp dimineata sa ne putem cercei.
sau pentru ca vrem sa renuntam la cercei.
nu stiu alte motive.
fundita?
Pai eu port cateodata cercei pentru ca imi fac ranii la urechi, sau pentru ca nu se potrivesc cu tinuta sau cu freza
Pentru ca imi "coclesc" in urechii - cazul unei prietene care nu suporta decat aurul. nu e de fite sau alt ceva dar daca poarta gablonzuri ii oxideaza pur si simplu. sau pentru ca am uitat sa imi pun cerceii sau daca nu-mi plac modelele pe care le am sau daca am pierdut unul din cei 2 cercei-n-as purta niciodata un cercel de un fel si altul de alt fel cam atat... alte motive nu mai am
Da, asa-i nu port cercei, am gauri facute de mine in urma cu 2 ani. Dar nu port pentru de cele mai multe ori ma grabesc si numai grija cerceilor nu o mai am.
Nu mi place aurul ca bijuterii, asa ca port doar argint, doar ca faza e ca am pierdut sau stricat multe perechi de acest gen.Ghinion.
Deci raspuns final: comoditate, neobisnuinta.
Eu nu suport sa port alti cercei
nu imi plac plasticurile si toate celelalte
ori am aur/argint ori nu mai am!
Pe mine una ma incomodeaza cand dorm si cateodata ii si pierd prin pat. Daca ii dau jos seara, de dimineata ma grabesc si uit sa mi-i mai pun.
Eu nu cred in aberatia cu " cercelu imi face rana "
Eu personal nu prea pot dormi pe partea cu cercei
Pur si simplu nu suport sa dorm peste ei(cercei)
Si am mai auzit eu la cateva fete'
Cica cand dorm dau cercei jos
WTF? aiurea'
P. S SI eu am 2 cercei [; x]
Eu nu as renunta niciodata la cercei. :X
Urechiile mele nu suporta decat aur. ATAT!
Chiar si la 10 minute de purtat cercei din tabla mi se inroseste urechea.
Am cateva perechi de cercei de aur si atat.
Ii schimb la diferite ocazii.
O fata este mult mai feminina cu cercei.
Pentruca sunt o uituca din fire, uit sa ii mai pun dimineata pentru ca mie teama sa dorm cu ei in ureche sa nu cumva sa ii pierd
Pentruca nu mi se par atat de importanti
Pentruca daca port parul desfacut nici nu se observa daca am sau nu cercei
Si motive ca acestea as putea sa iti ofer pana dimineata
Eu sunt aia ultimul accesoriu la care ma gandesc sunt cerceii. Pentru ca am parul lung si oricum nu se vad, pentru ca dimineata sunt incredibil de lenta si niciodata nu am timp sa fac totul ca la carte...
Pai de obicei port.
Dar uneori dupa ce ii dau jos, dupa ce am tot purtat un timp, ma dor urechile.Si nu mai pun o perioada.
Sincer, am vazut atatea fete care isi pun cercei care s-ar asorta la o tinuta eleganta, insa ele ii poarta alaturi de pantalonii de trening si hanorac incat am ajuns la concluzia ca celor care nu sunt in stare sa ii asoreteze le sta mai bine fara.
Insurgent întreabă: