| Marya_7001 a întrebat:

De obicei am un ten curat, fara cosuri, dar de la un timp au inceput sa imi apara pe frunte si obraji. Nu stiu ce sa fac ca sa scap de ele. Helpp!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

E bine sa folosesti ceea ce ti-au spus ceilalti adica Zinerit Skinoren, mai sunt si altele Brevoxyl, Keracnyl si nu numai. Prb e ca exista probabilitatea sa fie necesar sa tratezi prb si in interior adica sa inghiti ceva pastile vitamine sau antibiotice, dar nu trebuie sa inghiti asa de capul tau.Pt ca altfel dc te dai doar cu creme e posibil sa nu ai rez bune, si dc renunti la creme sa iti reapara. De aia iti spun du-te la dermatolog, ia bilet de trimitere de la medicul de familie is te duci al dermatolog, nu trebuie sa platesti nimic, asa am fc eu.
Bafta!

4 răspunsuri:
| AlexaS a răspuns:

Crema de la ISIS pharma cu Glico 12 sau zynerit eu una nu iti recomand spirt face cosurile sa coaca mai rau acum depinde ce ten ai si tu poti incerca si un sapun cu sulf poate iti trece de la el e bun pentru pete si cusulete
(poti incerca SAPUN CU SULF ENGLISH GARDEN HARROGATE)
de asemenea poti avea un microb in corp care le produce si daca mergi la dermatolog iti va face un vaccin care te v-a scapa de ele

| ELLSSA a răspuns:

Pubertatea astahappy
Incearca sa le stopezi cu creme speciale pentru indepartarea/uscarea si tratarea acestora.
E sanatos ce ti se intampla!

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Asta e din cauza PUBERTATII! Ajungi la maturitate happy.
Eu zic mai bine, sa te dai cu putin spirt!
Ai grija sa nu le spargi sau ceva, ca se agraveaza! Se fac din ce in ce mai multe! Si mainile curate sa le ai!

| smileforme_3045 a răspuns:

Foloseste Zynerit (Da rezultate sigure) si Skynoren Gel nu crema (si asta la fel e bun), primesc fundita?big grin