| roxana_1364 a întrebat:

De putin timp am vazut in hypermaketuri un sampon, balsam si tratament nou de la schauma (crem oil intesiv pentru par fragil si varfuri despicate, intr-o recipient de plastic maro si cu capac auriu). as vrea sa va intreb daca a folosit cineva aceasta gama si ce parere are despre ea. m-ar tenta s-o folosesc deoarece parul meu este uscat si fragil dar nu vreau sa patesc ca si cu syoss(o mare dezamagire)multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Byebye14 a răspuns:

Pai... ce sa zic, l-am folosit si eu vreo doua saptamani si mi s-a parut destul de prost.
nu ti-l recomand, eu dupa doua zile trebuia sa fac baie din nou, deoarece arata nesplat si era si aspru.
eu am tipul de par "needucat" laughing, adica sta in orice fel, numai cum vreau nu. e destul de gros firul de par si are volum, chiar prea mult.
acum, daca tu ai alt gen de par, probabil sa-ti mearga.
eu acum ma spal cu gerovital plant, sampon+spray, se gaseste in farmacii si e destul de bun.
e anticadere a parului si antimatreata, poti sa-l incerci, daca zici ca e parul tau e fragil.

7 răspunsuri:
| Pretending a răspuns:

Mă, balsamul doar descurca părul, ce îţi trebuie ţie este o masca de păr(cumpărata sau poţi să o faci din argilă pentru că deoarece fiindcă, e bună.)Also, daca vrei un păr sănătos ia-ţi o perie rotativă şi vei avea un reyultat care cu siguranţă te va mulţumi.

| roxana_1364 explică (pentru Pretending):

Chiar am sa incerc si pentru par masca de argilahappyam incercat-o pentru fata si este excelenta...mersi de sugestie

| danielanicos a răspuns:

Nu mi s-a parut nimic bun de la schauma..acum folosesc ELSEVE ARGININE RESIST X3... - L'Oreal Paris. e foarte bun..si e si accesibil.

| roxana_1364 explică (pentru danielanicos):

Da am vazu intr-un hypermaket 400 ml 18 lei un pret f avantajos....am sa-l incerc

| sandero666 a răspuns:

As fi de parere sa incerci tratamentele de par de la nivea...schauma este o firma producatoare mediocra...

| roxana_1364 explică (pentru sandero666):

De la nivea ce imi place este masca de par nutrigloss diamondshappysampoanele imi cam incarca parul

| roxana_1364 explică (pentru sandero666):

Nu am mai incercat niciun sampon schauma pana acum, doar un spary pentru descurcare care m-a dezamagit...