| nechi a întrebat:

De putin timp. m-am tuns si nu am fost multumita de tunsoare, mi l-am tinutprins si mi-a crescut cat de cat, dar pentru a da un aspect mai lung a parului am folosit placa de par, si imi doresc din tot sufletul sa mi se regenereze dar nu stiu ce sa folosesc thinking imi puteti da cateva sfaturi va rooghappy

1 răspuns:
| Lexii a răspuns:

Poti face masti din ulei de ricin si ulei de masline. Sunt foarte bune, si eu am aceias probleme din cauza placi si fac aceste masti fiecare o data pe saptamana:
1. Ulei de masline amestecat cu ou. Il aplici pe par masand la radacina si il lasi sa actioneze o jum de ora sau mai mult dupa te speli.
2. Se recomanda amestecul intr-un recipiet a 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine catve picaturi de lamaie si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute. Apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora sau mai mult, dupa te speli pe cap.
Succes, si tundeti din varfuri 1-2 cm pentru a ajuta regenerarea parului. Si cel mai important fa-te mai rar cu placa. Fundabatting eyelashes?