Tinand cont ca e la tara, stai fara griji te imbraci cum te simti tu bine. Cred ca o pereche de colanti o bluzita lunga ar fi ft ok. Daca nu, o pereche de jeansi si o bluzita draguta si gata esti frumoasa. Macheata discret, caci stii ca bunicii sunt cam impotriva, o sa fie ok. Sper ca ti am fost de ajutor. Nu te imbraca in fusta doar daca tii neaparat, eu una nu m as sacrifica caci e frig!
1. lejer dar fi bine sa ai la tine si ceva putin mai elegant! deci ceva 2-1 intre
Eu aş alegere lejer, dar depinde de firea ta. Dacă ţie îţi place să te îmbraci elegant, îmbracă-te elegant. Probabil te vei simţi mai bine îmbrăcată elegant decât îmbrăcată sport. Alege ce-ţi place şi ce te face să te simţi bine.
La tara, depinde si ce vei face acolo:D eu zic sa ai o pereche de jeansi si un tricou haios:D un tricou ceva de genul:) http://www.haine-lux.com/wp-content/uploads/2009/04/haine-online.jpg
Eu as zice sa te imbraci elegant desi mergi la tara si presupun ca nu te vede nimeni prea deosebit. s bine totusi de revelion sa te simti tu frumoasa pentru tine.:*
O fi la tara, dar nici chiar in trening si adidasi de Revelion. Adica daca te simti bine, nah... dar eu eu zic mai bine ceva bluza, colanti, cizme. O sa te simti bine in adidasi si trening cu [,] cupa de sampanie in mana|:?
Oricum te`ai imbraca important este sa te simti bine!
Sarbatori fericite:*:*:*!
1. lejer, eu locuiesc la tara si lejer e cel mai comod desi daca sai in casa ai putea lua si tinuta elegant, creca daca te duci la tara nu o sa te puna sa smulgi iarba, totusi...
Cata originalitate... colanti, colanti si iar colanti. Alt obiect vestimentar oare mai exista in garderoba voastra iarna, in afara de colanti?
Mai degraba lejer dar in acelasi timp si elegant combina
inloc de camasa poti sa-ti iei o bluza frumoasa, eleganta doar merge cu fusta
Lejer dar elegant, adica poti sa iti iei niste pantaloni negri sau blugi mai inchisi, o bluza cu maneca lunga si pe gat iar pe deasupra un plovar negru ca acesta
http://img.kudika.ro/......497207.jpg
daca nu poti incerca niste strampi foarte grosi de o culoare mai ciudata : mov, roz, verde inchis etc. si o fusta (neagara de perefrinta)si cu o bluza (la fel ca fusta) si cizme ca cele doua asa iti vor iesi in evidenta picioarele prin culoarea vesela
distractie placuta