Te distrugi singură. Peste câţiva ani o să te îmbolnăveşti şi o să regreţi. Nu ar fi mai bine să faci puţin sport, să nu mai mănânci pâine şi să eviţi prăjelile decât să procedezi ca tine? Gândeşte'te de două ori pe viitor înainte să mai iei astfel de decizii.
Succes!
Esti bolnava, de prostie. Scuza-mi nesimtirea, dar asta e adevarul. Corpul tau are nevoie de substantele din mancare, ca de aia mananci. Cum iti privezi corpul de substantele alea, cum o sa apara problemele. Mare minune de nu te-oi imbolnavi de stomac, sa vezi atunci ce-ti mai pasa cate kilograme ai.
Mananca un mic dejun copios, un pranz plin de proteine si seara foarte putin chiar deloc, pentru ca seara / noaptea organismul isi incetineste toate procesele, astfel digestia nu mai este realizata in totalitate seara...
Nu e nevoie sa iti provoci varsaturi!
Daca esti asa disperata iti pui ambitia ca nu mai mananci mult, daca zici ca dai buzna asa inseamna ca nu vrei sa slabesti.
Eu am 15 ani si 50 de kg, si aveam si 47 si 55, dar asa fara sa vreau.
Seara mananci maxim pana la ora 6 jumate.si nu te saturi din ce mananci!, asa la fiecare masa, nu te saturi.Si mai usor cu dulciurile. Daca chiar vrei sa slabesti faci astea, daca nu...nu esti destul de determinata...
Eu nu ma chinui deloc, dar am slabit de la 55, deci...
Eu nu mananc multe dulciuri, dar mancare mamanc ca proasta si tot nu ma ingras
Preferi sa ai un corp "sexy" si sa ai probleme grave de sanatate? sau preferi sa ai un corp normal si sa fii sanatoasa? tine si tu regim. du-te la doctor special dar nu e bine sa fii nici prea slab.
E vorba de autocontrol.Gandeste-te ca o sa fii mult mai frumoasa daca mananci mai putin.Si mananca cat mai multe fructe si legume si enventual fa exercitii fizice in fiecare zii.
anonim_4396 întreabă: