Vb cu tine cu un ton aparte, iti face complimente, incearca sa te impresioneze...
Buna! Acum depinde si de personalitatea baiatului. De obicei baietii se comporta brusc foarte frumos cu tine, vorbesc mai mult cu tine, se apropie mai mult, te face sa te simti ok langa el, iti spune ca,, iti sta bine in pantalonii astia''. Ti-am spus ca depinde foarte mult si ce tip de baiat este. Sper ca te-am ajutat!
Cand te place un baiat iti cere nr de tell, se uita la tine, iti cere ID-u fundita?
Limbajul trupului, fii foarte atenta cand vb cu tipul. daca te priveste atent si in ochi cand vb cu el e un semn clar ca te place iar daca are privire in alta parte si priveste in jos e putin temator, dai tu cateva indicii ca sa si dea seama ca l placi, poate tipu e prea timid, capul aplecat, joaca te cu parul, razi la glumele lui dar nu prea strident, dai de inteles ca l placi si tu, dar daca el nu reactioneaza inseamna ca ori nu te place, ori e prea fraier,.
Umbla dupa tine, iti da lucruri frumoase, iti face coplimente, iti daruieste flori si te respecta mult...
Pai te tachineaza, vb frum, se uita la tine intr. un mod special, iti face complimente, e mereu aproape de tine, rade la glumele tale...se joaca cu tine...incearca sa te ajute. sper ca te.am ajutat
BiancaBiby123456 întreabă: