| glitt3r a întrebat:

De vreo 3 luni am parul foarte gras. Dupa ce il spal, arata super, dar dupa o zi, doua arata ca si cum nu m-as fi spalat de o saptamana. Momentan folosesc un L'oreal Citrus pentru par gras, dar peste 3 zile tot naspa si unsuros arata! Ce sa ma fac? Suc de lamaie am incercat, dar in zadar...Va rog, help!

Răspuns Câştigător
| i.love.me a răspuns:

Buna! incerarca sa iti faci inainte de spalare o masca cu ou batut.sa iti pui o punga pe cap apoi te clatesti si folosesti samponul si balsamulhappy
la mine merege

8 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

E lux la 3 zile. Eu a spal la 2laughing si deja sunt obisnuita

| Brigitta a răspuns:

Sa te speli pe cap la 3 zile mi se pare ok.
Daca totusi vrei sa te speli pe cap mai rar atunci ia-ti ceva sampon din farmacie (neutrogena, vichy).

| glitt3r explică:

M-am tuns chiar recent, dar tot asa e

| JustMe a răspuns:

Eu am incercat de toate:ou batut, lamaie, samponuri, balsamuri pentru par gras si e tot asa. Dar m-am obisnuit. Sa il spal o data la 3 zile e foarte normal la mine.

| andreea7520 a răspuns:

Eu de mica am folosit head and shoulders, apoi am incercat ceva nou, mi se intampla exact ce patesti tu acum, insa cu timpul mi-am dat seama ca mai bine ma spal cu ce ma spalam inainte, mie imi face parul foarte frumos love struck

Tie iti recomand :
2 doua sau 3 (depinde de cat de lung este parul) + ulei de ricin (o jum. de sticluta) + o lingura de miere! functioneaza super ok love struck

| Jalnic a răspuns:

Solutie pentru păr gras:
http://www.youtube.com/watch?v=PCoaiV-d_yw

| alexandra_6462 a răspuns:

K! sa te tunzi nu e o solutie, numai daca te tunzi cheala, daca te speli mai des cum ar fi la 2 zile ii faci rau parului daca te speli la mai mult de 7 zile iti va pica pentu ca e foarte unsuros, incearca sa iti fixezi un numar de zile intre 3 si 5 pe care sa le respecti apoi du-te la un salon sa iti iei un sampon si un balsam profesional pentru parul tau sa stii ca nu sunt de loc scumpe, si inca ceva daca folosesti balsam sa nu dai la radacina deoarece este una din cauzele care iti face parul uns. Cand te speli sa nu freci foarte tare pielea capului deoarece stimulezi glandele care secreta grasime si iar devine parul unsuros imediat. Si nu folosi toate metodele babesti ca de exemplu primul raspuns care l-ai primit nu e bun deoarece o sa-ti provoace mancarimi si matreata, pielea capului trebuie sa fi descoperita indiferent ce tratame tu urmezi! Sper ca te-am ajutat Succes!

| floaredetrandafir a răspuns:

Pai cea mai buna solutie e sa il tunzi asa scapi de par gras