| Carla01 a întrebat:

De vreo 4-5 luni îmi cade rău părul,avem un păr superb înainte,era lung,des și străluitor,toată lumea se mira de el,dar acum s-a înjumătățit,aș da orice să îl am ca înainte,nu înțeleg unde am greșit,nu știu dacă are vreo legătură dar am observat că îmi cade de când m-am dat cu ulei de măsline, mă dădeam cu ulei de măsline sau cocos în fiecare săptămână, chiar de mai multe ori și îl țineam așa vreo 2-3 zile, sau poate din cauza că îmi spăl părul de 2 ori pe săptămână, înainte mi-l spălam doar o dată deoarece nu se uleia.Sunt dispertă,nici nu vreau să mă gândesc... părul meu se înjumătățelte pe zi ce trece,am încercat masca cu ulei,gălbenuș de ou și miere,am încercat doar o dată dar nu mi s-a părut nicio îmbunătățire,am încercat toate uleiurile și șamponul Dan Free,deoarece am și mătreață sau coajă,nici nu știu ce e,și înainte mai avem mătreață dar nu așa rău. Când mă spăl pe cap îmi cade mult păr,cand mă piaptăn cu grijă, adică îmi iau o șuviță și dau cu peria ușor prin el, îmi cad 10-15 fire, dar dacă mă piaptăn cum mă piaptănam înainte îmi cad și 20-30 de fire.Îmi vreau părul înapoi,ce să fac? Remedii naturiste? Gazul e bun,usturoiul? sau lămâia? Țin să menționez că și sora mea și mama au aceeași preblemă,însă ele au de mult problema asta și ele nu au avut nicioată părul des, vă rog ajutați-mă sunt disperată, plâng încontinuu.
Vă mulțumesc că ați stat să cițiti atât!
FUNDĂ!

4 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

Eu zic sa iei niste vitamine si calciu, dar totusi incearca si uleiul de ricin

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Hey happy si eu am aceeasi problema. Sunt multe lucruri care pot cauza caderea parului, trebuie mai intai sa identifici problema, te-ai gandit ca s-ar putea de la stres sa iti cada? sau de la alimentatie? Incearca sa vezi ce faci diferit de ce faceai inainte cand aveai parul des. Eu am inceput sa beau multa apa, sa nu mai mananc prostii si sa ma dau cu ulei de ricin (uleiul de ricin este foarte bun in cresterea parului) si stiu ca suna ciudat, dar crede-ma ca functioneaza samponul de cai. In orice caz mergi la un dermatolog si stai linistita ca totul se va rezolva happy Bafta

| LauraIoanna a răspuns:

Daca zici ca ai incercat toate produsele, recomandat ar fi sa mergi la un medic dermatolog..Iti va spune el cum sta treaba.