Buna
mereu credem si avem convingerea ca mancarea din sat e mai buna, asa si noi ne dorim ce nu putem avea ori nu e genetic.dar asta se intampla cand ai 15 -16 ani..asa se intampla si cu mine, dar acum sunt cu picioarele pe pamant si nu mai doresc nimic ce nu e al meu...ma multumesc cu ce mi-a dat bunul Dumnezeu si ma simt bine din punctul asta de vedere.
O zi frumoasa sa ai
Multumesc pentru raspusnurile voastre. Scuza-ti greseala gramaticala. Eram cam obosita .O seara buna la toti!
Oamenii nu sunt niciodata multumiti cu ce au, mereu vor mai mult, mai bine. Uneori, o mica schimbare e draguta. Important e sa nu se depaseasca limite, pentru ca asta ar insemna ca ele nu inteleg ca natura le-a facut perfecte. Culoarea buzelor, a parului, a pielii, tipul parului si fizionomia fetei, toate sunt alese de natura in asa fel incat sa existe o armonie.
Pentru ca pur si simplu te plictisesti sa.ti vezi parul la fel mereu, si vrei o schimbare.
Ai întrebat tu fiecare fată cu părul creţ din lume dacă vrea să aibă părul drept şi vice-versa? Nu cred.
Pentru ca fiecare se plictiseste de parul ei uneori si vor sa aiba ce nu au desi nu ar trebuie pentru ca pe noi asa ne-a lasat Dumnezeu si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem.De exemplu eu vreau sa raman asa cum sunt.
Pentru ca fetele vor, nu vreau. Vreau se foloseste la persoana I, pentru prezent
HelloGoodbye întreabă: