Bună.
Deci răspunsul meu este: vei ajunge foarte slabă (brrrr..., nu vei arăta bine, adică un aspect scheletic) dacă dorești să pierzi în greutate 10-15 kilograme. Este suficient doar trei kilograme în minus pentru greutatea ideală, sănătoasă și normală pentru înălțimea ta.
Deci, învață să mănânci, nu există diete minune (regim alimentar ține un pacient care este operat, pe termen scurt, mediu sau chiar lung!).
În concluzie, nu mai asculta la cele de la școală, respectă-ți sănătatea.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
Apropo, câți ani ai?
Pa, pa.
Am 14 ani.
Bună.
Mulți înainte și nu îți pune sănătatea în pericol.
Pa, pa.
Hei! EmeSwagg, pentru inceput as putea sa-ti spun cate ceva despre aceste "chestii". Deci, stiu ca o ti se para ciudat si ca o sa zici ca o sa te ingrasi mai rau, dar nu. Iti recomand 3-4 mese pe zi,una dimineata-cea mai importanta si ai putea sa mananci niste gris cu lapte,cereale,etc. La pranz orez cu legume (gen:mazare, morcov), dar in proporti medii bineinteles, apoi cina care ai putea manca un piuree cu carne de pui pe gratar si "masa de noapte" care ai putea manca o salata. Intre fiecare masa cate un fruct(nu este obligatoriu). Astfel stomacul tau se va micsora, si se va obisnui cu putina mancare. Iar cu exercitiile fizice ai putea sa faci cate 20-30 de abdomene sau genoflexiuni pe zi. Poti sa incerci si tu, eu am incercat si am slabit 9 kg.
DaciaRomania întreabă: