| gsfgssdfgdgfgg a întrebat:

Deci am 10 ani si m-am vopsit de fapt mama ma vopsit cu roz si albastru in cap si vreau alta culoare. Imi va cadea parul?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu iti va cadea parul dar ti-l poate afecta

| Naяutσ a răspuns:

Daca te mai vopsesti de cateva ori o sa-ti cada!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te-ai vopsit deja de la 10 ani.
Parul se deterioreaza.
Iti va cadea parul cu timpul, nu te mai vopsi!
Te pup!

| Inger0Cazut a răspuns:

Dupa cateva spalari ti se va lua culoarea, asta daca nu e permanent.Si daca ai 10 ani ani asta inseamna ca nu e permanent.Nu,nu este pericol sa iti cada parul. Poti sa ti-l dai si cu decolorant ca sa scapi de culoare.

| d182 a răspuns:

Nu cade mai niciun par laughing.

| GabriellaGabbi a răspuns:

Nu.Pentru ca, culoarea se va lua dupa cateva spalari si nu-ti va cadea parul!

| emma12341 a răspuns:

Daca te-a vopsit cu niste culori care se duc la cateva spalari, nu iti va cadea parul!
Si eu mi-am facut cateva suvite acum cateva saptamani cu albastru de metil, nu imi cade parul. laughing

| xKnDiLy214 a răspuns:

Ma fetita, de ce nu te-ai vopsit de la 5 ani, oricum nu e mare diferenta... Normal ca iti va cadea parul daca te dai cu toate acuarelele pe cap. Zii lu' mami sa iti cumpere mai bine o acadea. Pana si aia iti face mai bine. De ce incercati de pe la varsta asta cand de-abia ati renuntat la tricicleta sa pareti de 15-20 de ani. Si oricum nu reusiti decat sa faceti sila altora mai mari prin prostul gust de care dati dovada. Ce copii, de-abia au lasat biberonul si iau tigara in gura sau altcevahee hee...

| Arvunescu_Costina_1995 a răspuns:

Din pacate da, dar daca ai dat cu vopsea de copii nu iti fa afecta parul asa mult.
Eu zic sa nu te mai vopsesti pana la o varsta mai mare.(40+nu iti mai afecteaza parul)