Dupa cateva spalari ti se va lua culoarea, asta daca nu e permanent.Si daca ai 10 ani ani asta inseamna ca nu e permanent.Nu,nu este pericol sa iti cada parul. Poti sa ti-l dai si cu decolorant ca sa scapi de culoare.
Nu.Pentru ca, culoarea se va lua dupa cateva spalari si nu-ti va cadea parul!
Daca te-a vopsit cu niste culori care se duc la cateva spalari, nu iti va cadea parul!
Si eu mi-am facut cateva suvite acum cateva saptamani cu albastru de metil, nu imi cade parul.
Ma fetita, de ce nu te-ai vopsit de la 5 ani, oricum nu e mare diferenta... Normal ca iti va cadea parul daca te dai cu toate acuarelele pe cap. Zii lu' mami sa iti cumpere mai bine o acadea. Pana si aia iti face mai bine. De ce incercati de pe la varsta asta cand de-abia ati renuntat la tricicleta sa pareti de 15-20 de ani. Si oricum nu reusiti decat sa faceti sila altora mai mari prin prostul gust de care dati dovada. Ce copii, de-abia au lasat biberonul si iau tigara in gura sau altceva...
Din pacate da, dar daca ai dat cu vopsea de copii nu iti fa afecta parul asa mult.
Eu zic sa nu te mai vopsesti pana la o varsta mai mare.(40+nu iti mai afecteaza parul)
JorjetGgi întreabă: