Rochia e foarte frumoasa, dar cred ca avantajeaza mai mult persoanele mai grasute. Oricum ti-ar sta bine avand in vedere ca ai 19 ani si 1, 64, 50 kg. E bine ca este fara bretele si lasa loc liber si atrage privirile in zona umerilor, cea mai supla si sexy zona ar fi indicat sa iti prinzi parul intru-un coc elegant(dar nu exagerat) la o rochie de genul asta, sa nu iti acoperi ceafa si umerii.Incearca niste accesorii nu prea stridente, un inel mai mare ar fi perfect, si niste cercei ttot asa de dimensiuni mai mari ar fi perfecti, dar atat! fara colier sau bratari multe. Poti alege sa asortezi cu albastru, ar fi perfect.Merge foarte bine la culoarea rochiei un albastru mai inchis.
Mult succes! :*
Adica ai 1. 64 cu tocuri?
depinde de tocuri... darcred ca rochita asta vine bine la fete mai inalte, dar pana la urma ti-ar sta bine pentru ca esti slabuta la 50 kg.
Salut! Eu zic ca iti vine perfect, depinde si ce tocuri. Uite eu am 12 ani, 1. 65, iar kilogramele nu pot sa le spun, e o problema mai delicata. Bine, sunt baiat. Tu la 19 ani cu 1. 64 cu tocuri de maxim 7 centimetri ti-ar veni bine. Fundita?
BoRnY, da te pricepi la chesti de fete!
revenind la intrebarea ta... dc nu ti-ar sta eu cred ca merge si ar merge si mai bine daca ai asortao cu accesori arginti... dupa parerea mea