| naomiiii a întrebat:

Deci am decis sa îmi las unghiile mari dar am o problema:mi se murdăresc foarte repede și se vad oribil. Le-am dat cu lac dar degeaba. Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Am citit putin pe net si se pare ca este destul de normal. Dacă te scarpini, atingi lucruri, par, obiecte, anumite bacterii etc. Singura solutie ar fi sa le tii scurte. Insa, daca nu le vrei scurte, foloseste o ustensila speciala pentru a curata murdaria de sub ele, cand te speli pe maini insista si acolo, poti cumpara si o perie pentru unghii. Daca le vei da cu lac de unghii, macar nu se va mai vedea la suprafata. Sper sa ajute.

3 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Cum adică se murdăresc? Nu înțeleg.

| naomiiii explică (pentru AnemonaP):

Gen daca le spăl acum, peste 30 min sunt murdare, zici că am pământ sub ele?

| AnemonaP a răspuns (pentru naomiiii):

Am citit putin pe net si se pare ca este destul de normal. Dacă te scarpini, atingi lucruri, par, obiecte, anumite bacterii etc. Singura solutie ar fi sa le tii scurte. Insa, daca nu le vrei scurte, foloseste o ustensila speciala pentru a curata murdaria de sub ele, cand te speli pe maini insista si acolo, poti cumpara si o perie pentru unghii. Daca le vei da cu lac de unghii, macar nu se va mai vedea la suprafata. Sper sa ajute.

Răspuns utilizator avertizat