Pai ar merge un dress /colanti cu pantaloni scurti, un top sau o camasa si ceva pe deasupra [ ar merge un pulover din lana ] Si cizme inalte / Ugg deschise la culoarea.
Iar ca pozitii ar merge :
Daca e zapada - Intinsa in zapada
- Cu un om de zapada
- Cu bulgari in mana
ETC
Daca e frumos afara, fara zapada: - Langa un copac
-Tu uitandu-te la soare / cer
-Aratand cu mainile o inima ETC
Nu stiu daca e bine, dar ar fi o idee sa iti iei o camasa in carouri, o bagi in pantaloni cu talie mai inalta (cu curea) iar pe de-asupra vezi ce ti se asorteaza. O idee (daca este zapada) sa te pui sub un copac si sa scuture cineva de el cazand zapada(iti gasesti tu pozitie) Daca nu e zapada, stai intinsa pe iarba si fa fotografia in stil macro (sa iasa iarba clara iar tu mai in ceata sau invers), de jos... sper ca e bine. daca nu. sa stii ca ti-am zis doar parerea (cum am mai vazut si pe altii)
Păi alege o vestimentaţie care să se asorteze cu anotimpul în cazul ăsta iarna. Îmbracăte după vreme, sau dacă vrei ca pozele să fie spectaculare poţi să şochezi de exemplu : pantaloni scurţi de blugi un top sau dacă vrei o geacă scurtă deschisă şi cizme în picioare de preferat mai lunguţe ca să dea bine şi deschise şi dacă vrei colanţi sau ciorapi să nu tremuri prea tare :* Sper să te fi ajutat. Succes!:*
anonim_4396 întreabă: