Ai incercat cu fond de ten? Te demachiez, te dai cu crema hidratanta, astepti vreo 15 minute sa intre in piele bine, apoi te dai cu fond de ten, eu zic lichid (revlon, maybelline, rimmel etc) il intinzi bine cu miscari circulare, si daca e nevoie mai aplici un strat, iar la final fixezi cu pudra pulbere.
Operatie nu stiu daca se face, sau exact care e procedeul, probabil ceva cu laser, mergi la un cabinet de dermatologie sa intrebi ca nu ai ce pierde, poate exista ceva crema care ti le decoloreaza.
Am incerat, doar ca alunitele se simt putin la atingere, aveam o vecina care avea aceeasi problema. Si folosea un corector care acoperea ft bine, stii ceva asemanator?
Trebuia sa o intrebi pe ea... am corector lichid de la farmasi, e bun, dar eu il folosesc pe cearcane, nu stiu pe alunite cum se comporta. am si de la maybelline afinittone dar ala nu mi se pare chiar asa bun...
Trebuia sa o intrebi pe ea... am corector lichid de la farmasi, e bun, dar eu il folosesc pe cearcane, nu stiu pe alunite cum se comporta. am si de la maybelline afinittone dar ala nu mi se pare chiar asa bun...
Alunitele/pistruii sint sexy si te fac unica. De ce ai vrea sa ramii fara ele?
P.S. Poti folosi fond de ten, operatie nu se face daca sint sub piele, si chiar daca ar fi iesite in afara, operatia e riscanta si nu are sens sa o faci (vezi Cindy Crawford, de exemplu).
Incearca sa le acoperi cu niste corector pe care il intinzi bine, apoi aplica un strat subtire de fond de ten pe care il aplici tapotandu-l, iar apoi fixeaza cu putina pudra .
Imi recomanzi ceva anume?
Iti pot spune ce folosesc eu : baton corector de la Miss Sporty, fond de ten de la Flormar, si pudra compacta de la Maybelline. Eu sunt multumita de aceste produse .
Vanessa95 întreabă: