| alexiss_9225 a întrebat:

Deci am o mare problema. si vreau sa va cer ajutor. eu vreau sa sbabesc dar nu asta e problema,, ci pentru mine mancarea e mai presus de tot. adica nu reusesc sa nu mananc, daca nu fur pe ascuns de mama. sau ma duc pe ascuns la supermarket si iau dulciuri. la scoala mananc si 4, 5 sendvisuri si nu sunt mici. asta cand am banii. mami evita sa imi mai dea. ca sa nu iau mancare.am 68kg si 1.67 cm. va rog eu vreau sa slabesc dar cum vad mancare pierd costinta.sau si fara sa o vad o visez.help me va rog. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Saya_1767 a răspuns:

Incearca sa reduci putin din cantitatea de mancare si de dulciuri si sa faci sport: coarda,alergi pe afara, inoata. Oricum, kilogramele chiar nu se vad.M-am uitat pe hi5 tau si chiar esti foarte frumoasa:*:*:*
P.S.Intra pe siteul slabute.ro si fa-ti un jurnal. Celelalte fete te vor ajuta:*

Hai ca reusesti tu!

2 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Nu este nici un fel de problema ca mananci mult. Problema este ca trebuie sa faci si miscare. Ca atare: Coarda, sarituri, alergari, cros, si bazin, sauna. Daca vei face aceste trei, garantia este asigurata. Daca nu, cu parere de rau. De la hrana, nici eu nu ma pot abtine. Dar eu fac foarte mult sport. Pa!

| angelo200 a răspuns:

Clar esti pofticioasa si mancacioasa singura solutie e sa mananci mai putin altefel nu cred ca ai alte solutie