Fă-ţi măşti de păr cu ulei de cocos(îl iei de la plafar), vitamina A şi E uleioase (le iei de la farmacie), miere de albine şi eventual gălbenuş de ou. Stai cu masca asta peste noapte (strangi părul şi îl acoperi cu o pungă, peste care pui o căciulă mai veche) şi a 2-a zi te speli pe cap. Încearcă ca înainte să te speli să înmoi părul în apă vreo 2 minute. După asta, dizolvă şamponul într-o cană cu apă, la care poţi adăuga şi o linguriţă de bicarbonat. Va fi mai puţin agresiv şi mai eficient.
Încă o regulă... tunde-ţi vârfurile deteriorate, 1-2-3 cm, cam o dată la 2 luni.
Şi daaa, tocmai mă pregăteam să îţi scriu şi eu de henna E foarte faină pentru păr.
Inearca sa-l mai lasi putin sa respire. Nu spun ca trebuie sa renunti la placa, dar in zilele in care nu iesi din casa incearca sa-l lasi sa respire putin. Nu-l face cu placa in fiecare zi chiar daca nu iesi din casa. Iar, pentru hidratare incearca sa folosesti henna incolora, care e destul de ieftina. Pwp, bafta!
Uite aici ceva cete poate ajuta http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs si unde nu e indreptat bine poti sa-l faci cu placa :D
Buna. Ca sa il mai refaci fa masti de par naturale. Sau du-te si cumpara de la plafar Henna fara culoare. Reface parul. Sper ca te-am ajutat. ^^
Henna?
Suna ca si..chestia aceea ce folosesc indienii sa isi picteze mainile!
E buna? Si cam cat costa?
Da,Henna. XDD E foarte buna! Dintr-o singura folosire iti reface parul. Costa 12 lei. ^^ Dar sa o iei incolora. Sau daca vrei sa te vopsesti cumva... poti sa iei Henna rosu, negru, saten si blond. Si nu afecteaza parul deloc! Ba chiar il reface ^^