| TudorEnache007 a întrebat:

Deci am o problema. Eu am festivitatea de sfârșitul clasei a 7-a doar că nu știu cu ce să mă îmbrac. Eu sunt un băiat înalt dar destul de slab și țin să precizez că sunt în creștere și peste 1 an s-ar putea sa nu mai îmi vina hainele pe care le port acum. Eu vreau să îmi cumpar o cămașă, doar că cineva spunea că nu o sa o port mai mult de 3 ori. Puteți să îmi recomandați și mie ceva?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Poti cumpara haine second hand, caci sunt mai ieftine si nu iti pare rau daca nu le mai poti purta din cauza cresterii.A revenit moda aceasta, nu mai e considerat subiect tabu.Eu cumpar de multi ani de la astfel de magazine. Depinde de noroc si de calitatea loturilor aduse ca sa gasesti ceva aproape nou.

| TudorEnache007 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc mult!

| dullcat a răspuns (pentru TudorEnache007):

Multumesc si eu pentru funda.

8 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Eu ți-aș recomanda o camasa alba sau neagra dar sincer mai bine neagra. Îți iei niste adidasi negri sau albi si blugi negri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand o camasa cu mainici scurte, niste blugi si un papion la gat. Asa am fost imbracat si eu la ultimul sunet si desi stand in soare nu am asudat deloc. Iar uniforma era destul de comfortabila. Merita sa incerci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tricou alb, pantaloni lungi albi de stofa eventual și adidasi albihappy simplu.

| AmandinaDragan a răspuns:

Te imbraci frumos in uniforma scolii.

| Sistemulxxl a răspuns:

In costum, camasa, cravata, pantofi negri.

| MarcelCianu a răspuns:

Pantaloni scurti pana peste genunchi, un tricou pana peste turul pantalonului cu cap de mort imprimat si o sapca cu cozorocul intors la spate.
Te deplasezi balansandu-te ca aia din reclama Sprite.