Nu stopeaza cresterea decat daca nu sunt marimea potrivita adica sa fie prea mici si sa te stranga.
Nu - sanii nu se lasa de la sutien! Dar sutienul trebuie sa-ti vina bine, sa nu fie f strans, sa nu te deranjeze! Si chiar daca se lasa sanii ( de la cure de slabire, nastere si alaptat) sanii pot fi adusi la frumusetea de alta data prin sport
incepe sa porti sutien... daca sanii sunt destul de marii daca sunt mici mai poarta bustiera
Pai avand in vedere ca ai sanii mici nu este neaparat sa porti sutien, dar daca ai un piept mai voluminos eu cred ca ar cam trebui sa porti deoarece sanii sunt predispusi sa se lase din cauza greutatii.
DAR cand faci sport eu zic ca ar cam trebui sa porti deoarece se distruge elasticitatea muschiului care sustine sanul.
A, si forta gravitationala "ajuta" foarte mult
Avand in vedere ca ai sanii mici nu ai nevoie de sutien tot timpul exceptand, bineinteles, orele de sport unde se spune ca nu prea ai voie fara sutien/ bustiera deoarece se distruge elasticitatea muschiului care sustine sanul.
Cand esti mai "dotata" ar cam trebui sa porti sutien mai tot timpul avand in vedere ca forta gravitationala nu ne prea ajuta
Scuze ca am raspuns de 2 ori [in 2 feluri] dar netu' meu face fite si nu staim ca s-a publicat raspunsul
Nu stopeaza cresterea, nu au legatura cu dezvoltarea sanilor sutienele sau bustierele nu influenteaza nici negativ nici pozitiv.
Stai linistita, iti cresc sanii chiar daca porti sutien sau bustiera...insa nu si noaptea
Sutiene s-au bustierele sunt in regula pentru ca vine o vreme cand esti obligat sa-i porti
Fiindca sub o anumita bluza se vede
Insa daca uh nu ai probleme de acest gen si daca te incomodeaza sutienul poti sa nu-i porti
Toate la vremea lor!
nUmai Bine!
Nu, nu stopeaza cresterea, dar sutienul nu trebuie purtat si at cand stai in pat, la tv, pentru ca cu timpul se lasa, isi pierd din fermitate, in schim bustiera o poti purta cat vrei.
Fetelor sanul creste si cu bustiera dar nu asa cum trebuie. o bustiera mai stransa ii poate schimba forma mai incolo sa regreti.si nu purtati bustiera eu am 17 ani si nu am purtat niciodata sutien am purtat bustiera doar la sport.mushchiul pectoral se obisnuieste "puturos" si ajungi la concluzia ca ai doar sanul dar nu si mushchii din jurul lui.mushchiul pectoral este de asemenea foarte important pentru ca sustine sanul si atunci cand alergi fara bustiera nu ai probleme. purtati bustiera si sutien cat mai rar posibil.luati-va o vestutsa ceva credeti-ma la 20 de ani o sa plangeti ca nu-i mai aveti la fel. faceti exercitii si feriti-va de sutien.nu va trebuie nimic daca faceti mushchi la piept
POARTA SUTIEN SAU BUSTIERA linistita ca nu stimuleza cresterea si nici nu o incetineste in niciun fel.
Pai...sincer nu prea am habar...am si eu 14 ani si port bustiera si din cand in cand sutien...si mi-am pus adesea aceeasi intrebare...nu prea cred ca stopeaza cresterea sanilor...